Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Klepača zaudē Luksemburgā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere un Klepača zaudē Luksemburgā
Līga Dekmeijere

Neveiksmīgs Luksemburgas WTA tenisa dubultspēļu turnīrs izvērties latvietes Līgas Dekmeijeres un slovēnietes Andrejas Klepačas duetam. Jau pirmajā kārtā viņas zaudēja čehietēm Veronikai Uhlirovai un Renatai Vorakovai – 3:6, 1:6.

Jau otro nedēļu pēc kārtas Līga Dekmeijere (WTA dubultspēļu ranga 67. vieta) startē „International” sērijas turnīros Eiropā. Pagājušajā nedēļā Lincā kopā ar kanādieti Mariju Īvu Peletjē tika gūta viena uzvara, bet šonedēļ Līga par pārinieci ir sarunājusi slovēnieti Andreju Klepaču (WTA 96.).

Pirmajā kārtā jau šodien pretiniekos viņām bija Čehijas duets Veronika Uhlirova un Renata Vorakova, kurām rangā attiecīgi 78. un 68. vieta. Lai arī ranga vietas visām sportistēm bija diezgan līdzīgas, tomēr pati spēle tāda nebija. Pirmajā setā čehietes tika vadībā ar breiku jau pašā sākuma – 3:1. Lai arī Dekmeijere un Klepača uzreiz geimu atspēlēja, tomēr vēl viena serves zaudēšana noveda pie likumsakarīga zaudējuma setā – 3:6. Otrajā setā ar savu servi gāja vēl bēdīgāk – tikai viens uzvarēts geims un neveiksme nepilnas stundas laikā (3:6, 1:6).

Zaudējums pirmajā kārtā Dekmeijerei un Klepačai deva tikai pa vienam reitinga punktam, kā arī 430 ASV dolāru prēmijai.

Izmantotie resursi:
wtatour.com

     [+] [-]

, 2009-10-20 08:19, pirms 15 gadiem
Līga visu mūžu spēlē dupeli bet tā arī partneri patstāvīgu nav dabūjusi. Kaut kas ar raksturu laikam nav kārtībā!?

     [+] [-]

, 2009-10-20 20:53, pirms 15 gadiem
430$ dolāru prēmija arī nauda