Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Finālā Žgunam zaudējums

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Finālā Žgunam zaudējums
Adrians Žguns

Latvijas tenisists Adrians Žguns šodien cietis neveiksmi Itālijas pilsētas Portotoresas „Future” vienspēļu turnīra finālā, ar 3:6, 2:6 piekāpjoties turnīra otrajam numuram, Zviedrijas sportistam Filipam Prpičam.

Adrians Žguns (ATP 538.) šonedēļ startēja Itālijas pilsētas Portotoresas „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Turnīrā ATP ranga 538. vietu ieņemošais Žguns nebija izlikto vidū, taču prata nospēlēt ļoti sekmīgi, sasniedzot turnīra finālu. Īpaši sekmīga Žgunam izrādījās piektdiena, kad ceturtdaļfinālā izdevās atspēlēties no nelabvēlīgā 1:6, 2:5 (tostarp arī divas mačbumbas) pret vācieti Denisu Blemki, bet pēc tam uzvarēt arī mājinieku Frančesko Picari.

Šodien finālā Žguna pretinieks bija Zviedrijas sportists Filips Prpičs, kuram ATP rangā pašlaik 309. pozīcija, bet šajā turnīrā viņš ir izlikts ar 2. numuru. Prpičs diezgan regulāri startē dažādos „Challenger”līmeņa turnīros, tāpēc fināla favorīts neapšaubāmi bija viņš. Diemžēl pārsteigt savu sāncensi Adrianam neizdevās un tika piedzīvots zaudējums ar 3:6, 2:6. Par fināla sasniegšanu Žguns tika pie 14 reitinga punktiem, kas jau atkal ļaus uzlabot reitinga vietu.

Jaunnedēļ Adrians startēs citā „Future” turnīrā Grieķijā, kur būs izlikto sportistu vidū.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-19 15:36, pirms 15 gadiem
zheel ka zaude , bet 14 punkti arii ir ieguvums un vel plus karteeja pieredze

  -1 [+] [-]

, 2009-09-19 19:29, pirms 15 gadiem
a, kāda viņam naudiņa par šito ienāk? kaut kas ap 300 $ nebija?