Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kazijevs un Lībietis paliek ārpus Jūrmalas "Future" fināla

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kazijevs un Lībietis paliek ārpus Jūrmalas "Future" fināla
Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisisti Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis šodien nav spējuši iekļūt Jūrmalā notiekošā „Future” sērijas dubultspēļu turnīra finālā. Spēlē, kas lietus dēļ tika pārcelta uz slēgtajiem kortiem, Artūrs un Miķelis ar 5:7, 4:6 piekāpās Čehijas duetam Jakubam Lustikam un Davidam Novakam.

Lai gan Jūrmalas „Future” turnīrs (balvu fonds 10 000 ASV dolāru) ir vienīgais starptautiskais tenisa turnīriem vīriešiem Latvijā, pašmāju sportistiem tik veiksmīgi tajā nemaz neklājas. Vienspēļu turnīrā mūsu tenisisti izspēlējās kvalifikācijā, bet pamatturnīrā iekļuva tikai wildcard ieguvušie Miķelis Lībietis un Davids Virabjans, kuriem diemžēl nācās palikt bez panākumiem.

Nedaudz labāka situācija dubultspēlēs – jau pērn līdz turnīra fināla aizspēlējās Artūra Kazijeva un Miķeļa Lībieša duets. Arī šogad puiši bija gana sekmīgi un bija guvuši divas uzvaras. Šodien Jūrmalā bija plānots izspēlēt dubultspēļu pusfinālus, bet nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ tie tika pārcelti un slēgtajiem kortiem. Sākotnēji varēja šķist, ka tas mūsu duetam dos priekšrocības mačā ar čehiem Jakubu Lustiku un Davidu Novaku, tomēr nekā – zaudējums ar 5:7, 4:6 un turnīrs galā.

Puiši turnīrā nopelnīja pa sešiem reitinga punktiem un kopumā rangā viņiem nu jau būs pa 12 punktiem, jo pusfinālu viņi sasniedza arī „Future” sacensībās Lietuvā. Ja rīt laika apstākļi Jūrmalā (un Latvijā) būs uzlabojušies, tad jau desmitiem rītā sāksies vienspēļu ceturtdaļfinālu izspēle. Šos mačus šodien telpās nespēlēja.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2010-08-19 18:55, pirms 14 gadiem
labi ir vismaz ka puikas cinas.

     [+] [-]

, 2010-08-19 20:27, pirms 14 gadiem
LTS derētu padomāt par informācijas apmaiņu! Vai tiešām katram cilvēkam, kas vēlas baudīt tenisu ir jāzvana uz savienības telefona numuru, lai noskaidrotu, cikos būs spēles un vai tās nav pārceltas uz slēgtajiem kortiem? Vai ir tik grūti ievietot šo informāciju savienības mājaslapā?