Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Zaudējums arī Lejniekam

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Zaudējums arī Lejniekam
Kārlis Lejnieks
Foto: Romualds Vambuts

Nesekmīgo Latvijas tenisistu dienu šodien turpinājis arī Kārlis Lejnieks. Kuveitas pilsētas Mešrefas "Future" vienspēļu turnīrā Kārlis zaudēja jau pirmajā kārtā – 6:7(3), 2:6 pret indieti Višnu Vardanu.

Nespējot tikt pie uzvarām "Challenger" turnīru kvalifikācijas, šonedēļ Kārlis Lejnieks (ATP 554.) bija devies uz Kuveitu, kur Mešrefas pilsētā norisinās "Future" tenisa turnīrs ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Diemžēl turnīrs Kārlim beidzās ļoti ātri.

Ranga vieta Lejniekam ļāva būt izliktam ar 7. numuru, bet pirmajā kārtā pretiniekos tika ielozēts indietis Višnu Vardans, kurš rangā atrodas tikainedaudz zemāk – 583. vietā. Spēles pirmais sets bija gana sīvs, bet taibreikā labāks bija Vardans, tomēr otrajā setā indietis jau bija krietni pārāks, uzvarot kā setā (6:2), tā spēlē.

Līdz ar to vienspēļu turnīrs Lejniekam ir beidzies bez reitinga punktu iegūšanas, bet dubultspēlēs Kārlis šoreiz nespēlēs.

Izmantotie resursi:
itftennis.com