Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ar pirmo numuru izsētā Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra ceturtdaļfinālā

Agris Suveizda

Ar pirmo numuru izsētā Semeņistaja iekļūst W-50 turnīra ceturtdaļfinālā
Darja Semeņistaja. Foto: openblslimoges.fr

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja ceturtdien Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bengalūru W-50 turnīrā iekļuva ceturtdaļfinālā.

Ar pirmo numuru turnīrā izsētā Semeņistaja (WTA 142.) otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:5), 3-6, 6-4 uzvarēja Vācijas tenisisti Lēnu Papadaki (WTA 504.). Nākamajā kārtā Latvijas sportiste stāsies pretī Polīnai Kudermetovai (WTA 186.), kura turnīrā izsēta ar piekto numuru.

Par trešās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšanu Semeņistaja nopelnījusi 11 WTA ranga punktus. Pirmajā kārtā Semeņistaja ar 6-2, 6-1 sagrāva mājinieci Sohu Sadiku (WTA 1296.).

Dubultspēlēs Semeņistaja pāri ar itālieti Kamillu Rozatello ir izsētas ar pirmo numuru un ceturtdien vēl aizvadīs otrās kārtas maču, kurā spēkosies ar Kudermetovu un Jekaterinu Jašinu. Trešdien Latvijas un Itālijas duets pirmajā kārtā ar 3-6, 6-1, 10:6 uzvarēja Indijas tenisistes Vaišnavi Adkaru un Sahadžu Jamalapalli.

Jau ziņots, ka otrdien pirmajā kārtā zaudējumu dubultspēlēs piedzīvoja Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča. Viņa pārī ar grieķieti Sapfo Sakellaridi bija izsētas ar ceturto numuru, taču ar 2-6, 6-4, 3:10 piekāpās taivānietei Li Jujuņai un japānietei Eri Šimidzu. Zaudējot pirmajā kārtā, Marcinkēviča turnīru noslēdza ar vienu WTA dubultspēļu ranga punktu. Vienspēlēs viņa zaudēja kvalifikācijas otrajā kārtā un pie ranga punktiem netika.

Izmantotie resursi:
LETA