Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Gulbis - Šardī 5:7, 6:2, 7:6(5), 3:6, 11:13 (Spēle noslēgusies)

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Teksta tiešraide: Gulbis - Šardī 5:7, 6:2, 7:6(5), 3:6, 11:13 (Spēle noslēgusies)
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis otrdienas naktī uzsāk sezonas pirmo "Grand Slam" turnīru, "Australian Open" 1. kārtā sacenšoties ar Francijas tenisistu Žeremī Šardī. Trijās no piecām iepriekšējām spēlēm uzvarējis Gulbis, bet šoreiz favorīta statusā Šardī. Mača sākums plkst. 2:00, Sportacentrs.com piedāvā teksta tiešraidi.

5. sets

11:13 BREIKS! Gulbim vairākas reizes neizdodas trāpīt pirmo servi un Šardī vēl divas mačbumbas. Kopumā sestā atspēlēta ar labu servi, bet septītā Šardī nes veiksmi - Gulbis sit tīklā un mačs ir galā.

11:12 Izskatās, ka sportistu spēki pamazām izsīkst. Galvenais ir nekļūdīties servēs. Šardī tas izdodas.

11:11 Arī Gulbim 15:30 pie serves, taču seko divas neatvairāmas serves.

10:11 Gulbim izdodas tikt priekšā ar 30:15, taču netiek uzņemta serve + Šardī trāpa sitienu pa līniju. Joprojām jāatspēlējas

10:10 Divi eisi un divas neuzņemtas serves. Ātri un nesāpīgi pa desmit.

9:10 Pēc tik ilga Gulbja serves geima Šardī nav aizmirsis kā jāservē. Viņš ātri atjauno vadību.

9:9 Gulbis sāk ar 30:0, taču Šardī atkal tiek līdz mačbumbai. Ernests izspēlē nokļūst neizdevīgā pozīcijā, tomēr ar dziļu slaisu spēj atgūties. Vēlāk Šardī tiek arī pie vēl vienas mačbumbas, tomēr to Gulbis atspēlē ar spēcīgu servi. Geimā kopumā deviņas reizes ir vienādi, līdz Gulbis panāk vienādi (9:9) arī uz tablo!

8:9 Pozitīvo emociju vadīts Gulbis divreiz trāpa pa līniju, panākot 30:0. Šardī atbilde - divas teicamas serves, bet geimam punkts pielikts ar eisu.

8:8 Francijas tenisists veiksmīgi pieņem Ernesta servi, pēc tam latvietim kļūda dodoties pie tīkla un 0:30. Seko vēl viens sitiens autā, kas dod francūzim trīs mačbumbas. Pirmo Šardī iznieko ar kārtīgu autu, otro Gulbis filigrani atspēlē pie tīkla, bet trešo ar eisu pie otrās serves. Šardī šajā brīdī noplāta rokas, uzskatot ka bijis auts.

Skaisti pārceļot bumbiņu pāri pretiniekam, Gulbis iegūst geimbumbu. Seko dubultkļūda, tomēr nākamās divas izspēles ir Ernesta. Cīņa turpinās!

7:8 Ernestam bija iespēja uzvarēt pirmo geima izspēli, tomēr vadībā atkal francūzis.

7:7 Gulbja atbilde tāda pati.

6:7 Šardī ātri panāk 40:0 un atgūst vadību.

6:6 Cīņa turpinās. Žēl, ka šāds geims Gulbim neizdevās ātrāk.

5:6 Pēc ilga pārtraukuma Šardī bez lieliem pārdzīvojumiem uzvar savas serves geimu.

5:5 BREIKS! Ernests sāk nervozi. Vispirms dubultkļūda, pēc tam forehand sitiens tīklā. Viens punkts atgūts, tomēr tam seko divas kļūdas un atkal neizšķirts.

5:4 BREIKS! BEIDZOT! Gulbim atkal izdodas tikt pie breikbumbām un šoreiz nostrādā uzbrukums - kārtīgam forehand seko diagonālais backhand un Ernestam ir iespēja izservēt maču!

4:4 Neizmantotās iespējas pagaidām Gulbi neietekmē slikti - savas serves geimus Ernests uzvar pārliecinošāk.

3:4 Gulbim atkal izdodas tikt pie breikbumbām - šoreiz 15:40 pozīcija. Saspringtā izspēlē Šardī atspēlē pirmo, bet otro novērš ar eisu. Nervu pārbaudījums jau ir sācies un francūzis vairāk iespēju šajā geimā nedod.

3:3 Sausais serves geims no Ernesta. Tiek lietā likti arī saīsinātie sitieni.

2:3 Ernests ar labu aizsardzību uzvar pirmo izspēli, pēc tam veiksmīgi apspēlē sāncensi pie tīkla, kam seko Šardī dubultkļūda - 0:40. Pirmās breikbumbas izspēlē latvietis pārforsē un izsit autā, pie otrās neizdodas izcelt bumbiņu aizsardzībā, bet trešo Šardī atspēlē ar sekmīgu uzbrukumu pēc labas serves. Ceturto iespēju sarūpēt nesanāk.

2:2 Pie 30:30 Gulbis atzīmējas ar dubultkļūdu, tomēr spēj likvidēt breikbumbu. Francūža uzbrukumi gan ir jaudīgāki, kas ļauj tikt pie vēl vienas iespējas - Gulbi atkal paglābj serve.

1:2 Šardī lauž trešo geimu lāstu, beidzot nezaudējot servi. Pie 15:15 viņam izdodas trāpīt itin sarežģītu smešu

1:1 Ernests iztur sākuma spriedzi un līdzsvaro rezultātu.

0:1 Sākt piekto setu ar servi tiek uzskatīta par lielu priekšrocību. Šardī pagaidām turpina ceturtā seta sniegumu.

Sākas spēles ceturtā stunda. Gulbim šī ir 13. piecu setu spēle karjerā (bilance 4-8), kamēr Šardī 11. (bilance 8-2)

4. sets

3:6 BREIKS! Gulbis ar kļūdām izgāž devītā geima ievadu, dodot pretiniekam trīs setbumbas. Francūzim jārealizē jau pirmā, taču viņš netrāpa tukšā laukumā. Ar trešo iespēju setam gan tiek likts punkts.

3:5 Šardī nokļūst viena uzvarēta geima attālumā no uzvaras ceturtajā setā. Ļoti pārliecinošs sniegums.

3:4 Abi tenisisti krietni uzlabojuši trāpījumu procentu pirmajai servei, kas daudz vieglāk ļauj uzvarēt geimus pie savas serves.

2:4 Francijas sportists spēlē krietni saturīgāk nekā pirmajos trīs setos. Gulbim nav reālu iespēju ieķerties geimā

2:3 Gulbis cenšas neatpalikt rezultātā, jo jāatspēlē tikai viens breiks.

1:3 Šardī trīs reizes pēc kārtas servējot trāpa pa tīkla trosi, pie reizes trāpot bumbiņu arī laukumā. Pārsvaru francūzis saglabā.

1:2 Šajā geimā Francijas tenisists neko nespēj likt pretī Ernesta servēm.

0:2 Ernests ar milzu pūlēm atsit pirmās divas Šardī serves, pēc kurām francūzis kļūdās (0:30). Latvietis tiek arī līdz breikbumbai, taču izsit autā pēc pretinieka otrās serves.

0:1 BREIKS! Pirmo reizi šajā mačā Gulbis kā pirmais servē setā. Tas nozimē arī to, ka Šardī nebūs iespēja zaudēt savu servi trešajā geimā. Latvietis panāk šķietami drošu 40:15 pārsvaru, bet pretiniekam izdodas trīs labi uzbrukumi. Breikbumbas izspēlē Gulbis kontrolē notikumus kortā, vēlāk ar eisu likvidē arī otro francūža iespēju iegūt vadību. Taču ir arī trešā iespēja - francūzis no aizsardzības pozīcijām spēj uzsist lielisku sitienu un panāk breiku.

Gulbja un Šardī spēles uzvarētājs 2. kārtā tiksies ar krievu sportistu Andreju Kuzņecovu (ATP 74.), kurš savu spēli uzvarējis trijos setos.

3. sets

7:6(5) Gulbis uzvar pirmo izspēli pie pretinieka serves, taču nākamajā izspēlē pats izsit autā. Brīdi vēlak lielisks forehand sitiens dod 3:1 pārsvaru. +2 tiek saglabāts arī mainoties tīkla pusēm (4:2). Vēl viena lielgabala serve Ernestam dod jau 5:2, bet pēc Šardī sitiena autā trīs setbumbas (6:3).

Pie pirmās dubultkļūda, bet otro francūzis atspēlē spēcīgi atsitot Gulbja otro servi. Trešā relatīvi būtu visgrūtāk izmantojamā, taču Šardī pieļauj dubultkļūdu... Spēlē Šardī kontā jau 16 dubultkļūdas, Ernestam uz pusi mazāk (8).

6:6 Laiks pirmajam taibreikam. Gulbim labas serves.

5:6 Žeremijs jau kārtējo reizi iesāk ar divām dubulkļūdām, tomēr prot izglābties. Gulbim jācenšas neatkārtot pirmā seta scenārijs.

5:5 BREIKS! Latvietis trīs reizes kļūdās sitienos no labās puses (15:40). Šardī nav reālu iespēju izmantot tās, vēlāk Gulbis atspēlē arī trešo. Francūzim rodas arī ceturtā iespēja, pie kuras Gulbim dubultkļūda. Ernests arvien aktīvāk ielaižas diskusijās ar tiesnesi.

5:4 Šardī iesāk ar divām dubultkļūdām, Gulbis atbild ar diviem sitieniem autā. Ernests nedaudz nokaitina tiesnesi un saņem brīdinājumu, bet Šardī liek Gulbim servēt par uzvaru setā.

5:3 Beidzot pārliecinošas darbības pie savas serves - sausā uzvarēts savas serves geims.

4:3 Saglabājas minimāls Latvijas sportista pārsvars.

4:2 Gulbis turpina nokļūt grūtībās un tad no tām rāpties laukā. Arī šajā geimā divas atspēlētas breikbumbas (no 15:40). Šardī atliek tikai nokratīt galvu.

3:2 Pēc ilgāka laika Francijas tenisistam izdodas pārliecinoši uzvarēt geimu pie savas serves.

3:1 Breika iespēju šajā spēlē parādās arvien vairāk. Gulbis aukstasinīgi ar servi atspēlē pirmo, pēc brīža tiek galā arī ar otro. Vēl divas izcilas serves ļauj panākt drošāku vadību.

2:1 BREIKS! Trīs noteikti nav francūža veiksmīgākais cipars šodien. Arī trešajā setā viņš zaudē savu serves geimu tieši trešajā geimā. No 0:40 izdodas atspēlēt tikai divas breikbumbas.

1:1 Ernests iesāk ar divām kļūdām, brīdi vēlāk 15:40. Pirmo breikbumbu izdodas atspēlēt ar eisu, otro - ar drosmīgu bekhenda uzbrukumu. Pēc tam nepieviļ arī forehand, ļaujot izbēgt no ātrām nepatikšanām.

0:1 Gulbis nedaudz pastrīdas ar mača arbitru par viņa darbu (autu nenosaukšanu), bet Šardī uzvar geimā

2. sets

6:2 Gulbis īsti nevar trāpīt pirmo servi un nokļūst 15:30 pozīcijā, tomēr ar pretinieka palīdzību (kļūdām) tiek pie setbumbas. Tās izspēlē neatvairāma serve un sets uzvarēts!

5:2 BREIKS! Francūzis brīžam spēlē ļoti haotiski. Šajā geimā atkal divas dubultkļūdas un Ernestam jau iespaidīgāks pārsvars.

4:2 Geimi ir nedaudz ilgāki nekā pirmajā setā, parādās arī vairāk garāku izspēļu, bet rezultāta attīstības ziņā viss notiek pēc pirmā seta scenārija.

3:2 Francūzim nesekmējas trāpīt laukumā pirmo servi, taču Ernests viņu nesoda - Šardī uzvar geimu no 0:30

3:1 Šardī aizcīnās līdz vienādi, tomēr atgūt breiku Gulbis viņam neļauj.

2:1 BREIKS! Identiski kā pirmajā setā latvietis tiek pie breika trešajā geimā. Šardī divas dubulkļūdas, tomēr izšķirošos punktus Gulbis uzvar izspēlēs.

1:1 Ernestam krietni vieglāka uzvara savas serves geimā.

0:1 Šardī panāk 40:15, taču tad trīs reizes kļūdās sitienos no labās puses. Breikbumbu francūzis atspēlē ar eisu, kam seko dubultkļūda - vēl viena iespēja Ernestam. Tā paliek neizmantota pēc sitiena tīklā. Dinamiskā izspēlē Gulbis panāk trešo breikbumbu, bet pretiniekam vēl viena lieliska serve. Ceturtās iespējas šajā geimā vairs nav.

1. sets

5:7 BREIKS! Latvietim divas neatvairāmas serves un 40:15 vadība, taču tad seko divi sitieni autā. Pie vienādi pieļauta dubultkļuda, kas francūzim dod setbumbu. Viņš sekmīgi uzņem Gulbja pirmo servi, uz ko Ernests atbild ar sitienu autā.

taibreiks panākts.

5:6 Šardī atgūst vadību - vispirms uzvarēts garākā izspēlē, pēc tam divas teicamas serves un 40:0. Ernests tiek līdz 40:30, bet trešo punktu nespēj uzvarēt. Nu pašam jācenšas tikt līdz taibreikam.

5:5 BREIKS! Ernests pie 15:15 pieļauj pirmo dubultkļūdu mačā, pēc tam Šardī laba uzbrukuma sitienu sērija un divas breikbumbas. Izmantota jau pirmā, kad Gulbis izsit autā ar bekhendu.

5:4 Gulbis uzvar geima pirmās divas izspēles pēc pretinieka sitiena autā un lieliski uzņemtas serves. Līdz kaut vienai setbumbai mūsu sportists gan netiek.

5:3 Challenge iespēja šajā kortā nav. Šardī ir iebildumi pret vienu no Gulbja neatvairāmajām servēm, bet tiesnesis savu lēmumu nemaina. Divi latvieša sitieni autā no 40:0 dod 40:30, taču tad Šardī iesit tīklā.

4:3 Tenisisti ātrā tempā uzvar savus serves geimus

4:2 Ernests zaudē vienu izspēli ar nedaudz nepārdomātu gājienu pie tīkla, taču ar servēm nokārto divu geimu pārsvaru.

3:2 Otro reizi setā francūzis uzvar savu serves geimu uz nulles. Neiznāca pat neviena ilgāka izspēle.

3:1 Gulbis nostiprina vadību. Visas četras izspēles uzvarētas pēc tam, kad Šardī izsit autā bumbiņu pēc Ernesta servēm

2:1 BREIKS! Jau trešajā geimā Ernests tiek pie trīs breikbumbām. Šardī ļoti palīdz ar realizēšanu - dubultkļūda!

1:1 Gulbim identiska atbilde

0:1 Šardī uzvar visas četras izspēles pie savas serves

Tenisisti iesildās. Spēle notiks 19.kortā, kā pirmais servēs Šardī. Pagaidām Melburnā karstums vēl nav pieņēmies spēkā. Tikai +23 pēc Celsija. Neierasti Ernestam - viņš maču aizvadīs cepurē.

Pirmsspēles apskats

Gulbis Austrālijā ir jau gandrīz mēnesi, taču gatavošanos janvāra svarīgākajam turnīram nevar nosaukt par labu ne kvalitātes, ne kvantitātes ziņā. Ernests šosezon nospēlējis trīs mačus, visi bijuši pret ranga otrā simta spēlētājiem, turklāt zaudēti divi šiem no trim mačiem.

"Australian Open" Gulbim veiksmi līdz šim nav nesis, Melburnā gūstot tikai divas uzvaras, turklāt abas izcīnītas pret māla seguma speciālistiem Albertu Montanjesu un Huanu Monako. Pagājušajā sezonā Ernests Austrālijā izstājās jau 1. kārtā, kad piecu setu drāmā ar četrām mačbumbām piekāpās mājinieku puikam Tanasi Kokinakim.

Kas mainījies 12 mēnešu laikā? Gulbis pirms gada bija 13. vietā rangā un izlikts ar 11. numuru (divi rangā augstāk esošie izlaida turnīru). Tagad Ernestam 79. pozīcija, kas vieglu izlozi negarantēja. Un tā arī notika piektdien, kad latvietim pretiniekos tika ar 30. numuru izliktais francūzis Šardī.

Kamēr Gulbim Melburnā ir tikai divas uzvaras, Šardī šeit sakrājis astoņas. Tieši "Australian Open" ir vienīgais "Grand Slam", kur francūzis sasniedzis ceturtdaļfinālu. Jāteic gan, ka izloze un turnīra attīstība 2013. gadā bija ļoti labvēlīga. Lai tiktu līdz ceturtdaļfinālam, kur viņš piekāpās Endijam Marejam, Šardī bija jāuzvar Adrians Menendess Maseirass, Marsels Granoljerss, Huans Martins Del Potro un Andreass Sepi. Tā kā četros mačos tikai viens patiešām ļoti spēcīgs pretinieks.

Gulbja rezultāti "Australian Open" (2-7)

GadsK.PretinieksRezultāts
2008.1.Marats Safins0:6 4:6 6:7(2)
2009.1.Alberts Montanjess6:3 6:2 6:3
2.Igors Andrejevs4:6 4:67:5 6:3 4:6
2010.1.Huans Monako3:6 6:7(5) 1:6
2011.1.Bendžamins Bekers6:7(5) 2:6 4:6
2012.1.Mikels Lodrā6:2 1:6 2:6 2:6
2014.1.Huans Monako1:6 7:6(4) 6:4 6:2
2.Sems Kverijs2:6 3:6 4:6
2015.1.Tanasi Kokinakis7:5 0:6 6:1 6:7(2) 6:8

Piezīme: 2007. gadā Gulbis kvalifikācijas 1. kārtā ar 3:6, 6:7(7) zaudēja Andrejam Golubevam.

Gulbis ar Šardī ticies piecas reizes un šajā sāncensībā ir vadībā ar 3-2, taču viņam zaudējis gan pēdējo maču (2015. gadā Marseļā), gan arī vienīgo cīņu "Grand Slam" līmenī (2010. gadā "US Open"). Šardī divi galvenie ieroči ir serve un "forehand" sitiens, bet izteikti vājā vietā ir "backhand". Gulbim ir ļoti līdzīgi. Proti, serve un viens sitiens – šajā gadījumā "backhand" – ir uzticamāks par otru. Tātad abi, domājams, centīsies spēlēt uz pretinieka vājo vietu – Šardī uz Gulbja "forehand" pusi, bet Ernests uz Žeremī "backhand".

Gulbja un Šardī savstarpējie mači (3-2)

DatumsRangs *SegumsTurnīrsRezultāts
28.10.2009.100.-32.Hard telpāsSanktpēterburgas 2. kārta7:6(7) 6:3
21.04.2010.44.-46.MālsBarselonas 2. kārta6:3 6:2
31.08.2010.26.-64.HardUS Open 1. kārta2:6 6:7(1) 4:6
15.10.2013.26.-36.Hard telpāsStokholmas 1. kārta6:3 3:6 7:6(3)
19.02.2015.13.-35.Hard telpāsMarseļas 2. kārta3:6 4:6

* - vispirms norādīta Gulbja vieta rangā konkrētajā turnīrā, pēc tam Šardī tā brīža pozīcija.

Šardī šogad nospēlējis sešus mačus un visus ATP līmenī. Gan Dohā, gan Sidnejā viņam izdevās sasniegt ceturtdaļfinālu. Katarā zaudēts Iļjam Marčenko, bet Austrālijā Žilam Milleram. Lai arī Šardī ir sakrājis četras uzvaras, arī viņš ar grandiem šogad nav spēlējis – rangā augstāk esošais ir Millers (#38), bet no četrām uzvarām vislabākā bija pret 63. numuru Mihailu Kukuškinu.

Kopš 2014. gada "French Open" pusfināla sasniegšanas Gulbim "Grand Slam" turnīros ir 3-7 bilance, turklāt visas trīs uzvaras gūtas pret ārpus Top 100 bijušiem spēlētājiem – Jirgenu Zopu, Keniju De Šeperu un Igoru Saislingu. Gulbis "Grand Slam" līmenī sasniedzis trīs zaudējumu sēriju un ir guvis tikai vienu uzvaru pēdējās sešās spēlēs.

Gulbim "Grand Slam" turnīros vislabākās izredzes gūt uzvaru ir tad, kad tas tiek darīts trīs setos. Tiklīdz tiek zaudēts kāds sets, izredzes uz panākumu visā mačā sarūk. Protams, ja vien nav gadījums, kad ir uzvarēti pirmie divi seti. Tādās spēlēs Ernestam karjerā ir tikai viens zaudējums – 2014. gadā "US Open" pret Dominiku Tīmu. Savukārt Šardī tikai vienreiz spējis atspēlēties no 0-2, to izdarot ļoti sen – 2008. gadā "French Open" pret Davidu Nalbandjanu.

Gulbim ir negatīva garo spēļu bilance. Četru setu spēlēs 10-15, bet piecu setu spēlēs 4-8. Šardī var lepoties ar krietni labāku statistiku. Četru setu spēlēs viņam 16-10 rādītājs, kā arī uzvarēti 80% piecu setu spēļu (8-2). Divi zaudējumi piedzīvoti pret Grigoru Dimitrovu un Davidu Fereru.

Melburnā šoreiz tieši turnīra pirmajās trīs dienās gaidāmi karstākie apstākļi, kas nozīmē spēlēšanu 30 grādu karstumā. Gulbim šajā pasaules malā esošie apstākļi nav patīkami. Tāpat nevienam nav noslēpums, ka viņam labāk patīk vakara spēles. 1. kārtā tas nav iespējams, tāpēc kortā būs jādodas agri, turklāt spēle pret Šardī ieplānota jau plkst. 11:00 pēc vietējā laika jeb 2 naktī pie mums. Skatīšanās iespējas var meklēt internetā.

Gulbja vēsture Melburnā, turienes apstākļi, agrais spēles laiks un apziņa, ka jāuzvar trīs setos (tātad grūtos apstākļos jāspēlē vismaz trīs, bet varbūt pat vairāk) uz šīs nakts spēli pret Šardī liek raudzīties ar piesardzīgām cerībām. Ja izdosies pozitīvi pārsteigt, 2. kārtā jātiekas ar Raienu Herisonu vai Andreju Kuzņecovu.

Gulbja bilance "Grand Slam" turnīros

TurnīrsSk.BilanceLabākais rezultāts
Australian Open72-72. kārta 2009; 2014
French Open913-9Pusfināls 2014
Vimbldona86-83. kārta 2013
US Open97-94. kārta 2007
Kopā3328-33Pusfināls French Open 2014

Gulbja un Šardī profilu salīdzinājums

GulbisKategorijaŠardī
27Vecums28
1.90 mAugums1.88 m
79.Rangā31.
6Vienspēļu tituli1
28-33Grand Slam bilance40-31
2-7Australian Open bilance8-7
0-0Sezonas bilance4-2
213-189Karjeras bilance193-190
-Sezonas "hard" bilance4-2
125-113Karjeras "hard" bilance101-106
-Sezonas taibreiki1-2
87-92Karjeras taibreiki99-103
10-154-setu mači16-10
4-85-setu mači8-2
3 reizesAtspēlēšanās no 0-21 reize
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 415 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2016-01-18 20:06, pirms 8 gadiem
Kur info par to, ka Ernests uz Austrāliju dodas ar cerībām? Vai arī tās ir slēptās Valdiņa cerības?

     [+] [-]

, 2016-01-18 20:27, pirms 8 gadiem
zagis garantets

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 20:34, pirms 8 gadiem
'Būs četri seti.

  +5 [+] [-]

, 2016-01-18 21:10, pirms 8 gadiem
Uzvarēs - pārsteigums nebūs!
Zaudēs - pārsteigums nebūs!

     [+] [-]

, 2016-01-18 21:12, pirms 8 gadiem
Kaut kāds vārgs gan fiziski izskatās Gulbis,kaut kāda kaite iespejams piemetusies.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-18 22:35, pirms 8 gadiem
Gulbim derētu sākt domāt par skvošu, pietiks blamēties.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-18 22:58, pirms 8 gadiem
uzvarēs

  +1 [+] [-]

, 2016-01-18 23:55, pirms 8 gadiem
Nezinu, kā ar Gulbja maču, viņš 19. kortā ielikts, bet Sevastovas maču tiešraidē varēs redzēt uz Astras19E, pa Eurosport360HD 2 viņi translēs visus mačus pēc kārtas no Margaret Court Arena.

     [+] [-]

, 2016-01-19 00:24, pirms 8 gadiem
Cilvēki, varbūt kāds var lūdzu pateikt, kuru spēli rādīs 2:00 live pa eurosportu ?

     [+] [-]

, 2016-01-19 00:25, pirms 8 gadiem
Piigoznis rakstīja: Cilvēki, varbūt kāds var lūdzu pateikt, kuru spēli rādīs 2:00 live pa eurosportu ?
Viņi paši neraksta.

     [+] [-]

, 2016-01-19 00:29, pirms 8 gadiem
Piigoznis rakstīja: Cilvēki, varbūt kāds var lūdzu pateikt, kuru spēli rādīs 2:00 live pa eurosportu ?
0.01%

  +1 [+] [-]

, 2016-01-19 00:32, pirms 8 gadiem
Cita lieta, Eurosport360HD viņi translē visu pēc kārtas, respektīvi katrs no sava korta visus mačus kas tajā brīdī iet,ersp360, kopā 8gab. 19, korts nav viņu repertuārā

     [+] [-]

, 2016-01-19 00:42, pirms 8 gadiem
Žalka, tagad nezināšu uz kuru spēli naudu gribu zaudēt.

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:22, pirms 8 gadiem
Piigoznis rakstīja: Žalka, tagad nezināšu uz kuru spēli naudu gribu zaudēt.
Tīri pēc izliktajiem numuriem var uzminēt. Domāju daudz nekļūdīšos, ja teikšu šo:Anett Kontaveit (EST)
vs.
Garbiñe Muguruza (ESP) [3] un otrs, uz otra eirosporta Milos Raonic (CAN) [13]
vs.
Lucas Pouille (FRA)

  +1 [+] [-]

, 2016-01-19 01:23, pirms 8 gadiem
Dalāmies ar HD linkiem !

  -1 [+] [-]

, 2016-01-19 01:33, pirms 8 gadiem
Eksperts_01 rakstīja: Dalāmies ar HD linkiem !
Dalamies

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:38, pirms 8 gadiem
Eksperts_01 rakstīja: Dalāmies ar HD linkiem !
ko nedalies?

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:42, pirms 8 gadiem
Mr Kastro rakstīja: ko nedalies?
meklējumos !

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:45, pirms 8 gadiem
Mr Kastro rakstīja: ko nedalies?
Es pa teļļuku skatos

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:47, pirms 8 gadiem
7ww7 rakstīja: Es pa teļļuku skatos
Nu man ir tikai 1, 2 eirosports un tur gulbja mačs 100 % nebūs

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:48, pirms 8 gadiem
Vēl jau nekas nenotiek game set and mats pašlaik iet.

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:48, pirms 8 gadiem
Eksperts_01 rakstīja: Nu man ir tikai 1, 2 eirosports un tur gulbja mačs 100 % nebūs
Stresa nav, viņš jau skatās, tūliņ 3.sets sāksies. Mūsu niecīgie ESP un SKY ir pupu mizas.

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:48, pirms 8 gadiem
7ww7 rakstīja: Vēl jau nekas nenotiek game set and mats pašlaik iet.
Zinu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:51, pirms 8 gadiem
Eksperts_01 rakstīja: Nu man ir tikai 1, 2 eirosports un tur gulbja mačs 100 % nebūs
Nedomāju ka arī pa eirosportiem360hd kas tiks raidīts, viņš ir ielikts 19.kortā!

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:53, pirms 8 gadiem
Daņilla Fox rakstīja: Aiziet Gulbi !
kur jaaskataas ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:56, pirms 8 gadiem
uzliku ka buus 4 seti ceru ka sausaa nevinees un nezaudees

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:57, pirms 8 gadiem
Mr Kastro rakstīja: uzliku ka buus 4 seti ceru ka sausaa nevinees un nezaudees
Kāds kofs ?

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:57, pirms 8 gadiem
Daņilla Fox rakstīja: huy zin
varte livetv .sx
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:57, pirms 8 gadiem
un citos gaidu kaadu kursh man padaliisies ar hd
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:58, pirms 8 gadiem
te ar
Gulbis - Chardy (Court 19)

     [+] [-]

, 2016-01-19 01:59, pirms 8 gadiem
Neviens Links nejiet !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 415 komentāri