Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei/Garbinai zaudējums Dubaijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei/Garbinai zaudējums Dubaijā
Līga Dekmeijere
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Dubaijas WTA „Premier” dubultspēļu turnīra 2. kārtas spēlē šodien zaudējumu cietis Latvijas un Itālijas tenisistu duets Līga Dekmeijere un Tatjana Garbina. Spēlē pret baltkrievieti Jekaterinu Dzehaleviču un krievieti Allu Kudrjavcevu viņām izdevās uzvarēt tikai četros geimos – 0:6, 4:6.

Dubaijas WTA „Premier” dubultspēļu turnīrā šogad startē arī labākā Latvijas dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere (WTA 60.). Par savu pāriniece šajā turnīrā Līga bija izvēlējusies pieredzējušo Itālijas sportisti Tatjanu Garbinu, kurai rangā šobrīd 48. vietā. Pirmās kārtas mačā viņas ar 6:4, 6:4 bija uzveikušas Annu-Lenu Gronefeldi (Vācija) un Petiju Šnīderi (Šveice), kuras šajā cīņā bija pat favorītes.

Šodien 2. kārtā pretī stājās teorētiski vājākas pretiniecesnekā pirmajā kārtā - baltkrieviete Jekaterina Dzehaleviča un krieviete Alla Kudrjavceva WTA dubultspēļu rangā ieņem attiecīgi 77. un 35. vietu. Tomēr spēle parādīja, ka baltkrieviete un krieviete ir krietni labi saspēlējušās. Pirmajā setā spēle aizritēja vienos vārtos un Dzehaleviča/Kudrjavceva uzvarēja ar 6:0. Arī otrā seta pirmajos divos geimos pārākas bija viņas, bet tad beidzot iespēlējās arī Dekmeijere un Garbina. Uzreiz tika atgūts breiks un spēle nu ritēja geims geimā. Pacīnīties par uzvaru šoreiz gan neiznāca – 10. geimā (servēja Dekmeijere) pretiniecēm tika dotas divas mačbumbas, no kurām viņas realizēja otro – 0:6, 4:6.

Par uzvaru pirmās kārtas mačā gan Dekmeijere, gan Garbina ieguva pa 125 reitinga punktiem, kā arī par 3125 ASV dolāru prēmijai.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

     [+] [-]

, 2010-02-17 16:09, pirms 14 gadiem
Nekas musejie vel paradis!
Smash.lv - Tenisa portāls
';