Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja droši sasniedz W-50 turnīra otro kārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Semeņistaja droši sasniedz W-50 turnīra otro kārtu
Darja Semeņistaja. Foto: openblslimoges.fr

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja trešdien pārliecinoši sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bengalūru W-50 turnīra otro kārtu.

Ar pirmo numuru turnīrā izsētā Semeņistaja (WTA 142.) pirmās kārtas mačā ar 6-2, 6-1 sagrāva mājinieci Sohu Sadiku (WTA 1296.). Latvijas otrā rakete nākamajā kārtā tiksies ar Lēnu Papadaki (WTA 504.) no Vācijas. Par otrās kārtas sasniegšanu Semeņistaja nopelnīja sešus punktus WTA rangā.

Dubultspēlēs Semeņistaja pāri ar itālieti Kamillu Rozatello ir izsētas ar pirmo numuru un pirmās kārtas mačā ar 3-6, 6-1, 10:6 uzvarēja Indijas duetu Vaišnavi Adkaru un Sahadžu Jamalapalli. Par otrās kārtas sasniegšanu Semeņistaja tikusi pie 11 WTA dubultspēļu ranga punktiem

Kā jau ziņots, otrdien pirmajā kārtā zaudējumu dubultspēlēs piedzīvoja Diāna Marcinkēviča. Viņa pārī ar grieķieti Sapfo Sakellaridi bija izsētas ar ceturto numuru, taču ar 2-6, 6-4, 3:10 piekāpās taivānietei Li Jujuņai un japānietei Eri Šimidzu.

Zaudējot pirmajā kārtā, Marcinkēviča turnīru noslēdza ar vienu WTA dubultspēļu ranga punktu. Vienspēlēs viņa zaudēja kvalifikācijas otrajā kārtā un pie ranga punktiem netika.

Tikmēr Antaljā W-50 turnīra pirmajā mačā zaudējumu piedzīvoja Daniela Vismane, kura WTA rangā ieņem 370.pozīciju un sacensībās bija izsēta ar 12.numuru.

Pirmā kārta Latvijas tenisistei bija brīva, bet otrās kārtas spēlē ar 4-6, 6-3, 1-6 nācās piekāpties japānietei Šiho Akitai (WTA 649.). Par dalību sacensībās Vismane nopelnīja trīs punktus WTA rangā.

Dubultspēļu turnīrā Vismane un spāniete Anhela Fita Boluda, kurām sacensībās ticis trešais numurs, pirmajā kārtā ar 6-3, 7-5 pārspēja Dienvidkorejas tenisisti Bojunu Jonu un japānieti Mio Mušiku.

Par otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšanu Vismane nopelnījusi 11 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Izmantotie resursi:
LETA