Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovam pirmais tituls 2010. gadā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovam pirmais tituls 2010. gadā
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Ar uzvaru Planteišenas „Future” dubultspēļu turnīrā jauno 2010. gada sezonu uzsācis Latvijas tenisists Deniss Pavlovs. Sacensību finālā viņš kopā ar itālieti Stefano Iani uzvarēja ļoti pārliecinoši – 6:2, 6:2.

Planteišenas „Future” turnīru par sezonas atklāšanas sacensībām bija izvēlējušies trīs Latvijas tenisisti – Adrians Žguns, Kārlis Lejnieks un Deniss Pavlovs. Labākās sekmes tieši Denisam – gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Vienspēļu sacensībās viņš pārvarēja četras kvalifikācijas kārtas un vienu pamatturnīra kārtu, nopelnot vienu reitinga punktu, bet krietni labāks iznāca dubultspēļu turnīrs.

Tajā Pavlova pārinieks bija itālietis Stefano Iani un viņu duets bija turnīra galvenie favorīti. To arī izdevās apliecināt – līdz finālam tikai viens zaudēts sets, bet finālspēlē pārliecinoša uzvara pret amerikāņa Markusa Fjugeita un Bahamu salu sportista Timotija Neilija duetu – 6:2, 6:2. Par uzvaru Pavlovs ieguva 17 dubultspēļu ranga punktus.

Jaunnedēļ Deniss un Kārlis Lejnieks spēlēs „Future” turnīrā Salvadorā, kur abiem uzreiz izdevies tikt pamatturnīrā. Tikmēr Adrians Žguns palicis ASV un veiksmīgi pārvarējis Holivudas „Future” kvalifikācijas turnīra otro kārtu – 6:4, 6:0 pret ASV pārstāvošo Konstantīnu Lazarovu. Nākamajā kārtā Adrina sāncensis būs Tomā Pairē no Francijas, kuram rangā zemāka vieta (1231. pret 544.). Lai tiktu pamatturnīrā, Žgunam būs jāuzvar četrās spēlēs.

Izmantotie resursi:
usta.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-17 07:30, pirms 15 gadiem
Malacis, derētu vienspēlēs vēl pievilkt

     [+] [-]

, 2010-01-17 08:12, pirms 15 gadiem
Žgunam vel vismaz 3 uzvaras