Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere "French Open" spēlēs pārī ar Baltaču

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere "French Open" spēlēs pārī ar Baltaču
Jeļena Baltača un Līga Dekmeijere
Foto: PA Wire/Scanpix

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere „French Open” dāmu dubultspēļu turnīrā spēlēs pārī ar to pašu tenisisti, ar kuru startēts šī gada „Australian Open” – Ukrainā dzimušo Lielbritānijas pārstāvi Jeļenu Baltaču. To sportiste atklāja sarunā ar Sportacentrs.com, atklājot, ka abas vienojušās par spēlēšanu pārī arī Vimbldonā.

Šī gada „French Open” tenisa turnīrā, kas sāksies jau 23. maijā, Latviju pārstāvēs ne vien Ernests Gulbis un Anastasija Sevastova, bet arī Līga Dekmeijere. Mūsu vadošā dubultspēļu tenisiste (WTA 66.) „Roland Garros” kortos spēlēs trešo gadu (pirms tam 2006. un 2009. gadā). Sarunā ar Līgu Sportacentrs.com noskaidroja, ka gan „French Open”, gan Vimbldonā latvietes pāriniece būs Jeļena Baltača (Lielbritānija). Ar Ukrainā dzimušo sportisti Dekmeijere spēlēja kopā jau „Australian Open”, pārvarot vienu kārtu. Lai gan dubultspēļu rangā Baltača ir tikai 322., tomēr šajā gadījumā krietni labāka ir sapratne un saspēlēšanās pāra ietvaros. Melburnā Dekmiejrei un Baltačai izdevās saspēlēties labi, tāpēc arī nolemts turpināt sadarbību.

Jaunnedēļ Līga aizvadīs pēdējo pārbaudi pirms Parīzes – WTA „Premier” turnīrs Varšavā (Polija). Šajā turnīrā viņas pāriniece būs šveiciete Timeja Bašinski (WTA 67.), bet pirmās pretinieces vēl nav zināmas.

     [+] [-]

, 2010-05-16 13:26, pirms 14 gadiem
Wouh, lai veicas

  +2 [+] [-]

, 2010-05-16 13:45, pirms 14 gadiem
Lai būtu pilnīga sapratne, tomēr vajadzētu kādu patstāvīgu pārinieci.