Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova soli no ITF pamatturnīra Antaljā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova soli no ITF pamatturnīra Antaljā
Anastasija Sevastova
Foto: Milan Hutera

Anastasija Sevastova pirmdien sāka trešo turnīru pēc atgriešanās profesionālajā tenisa, iekļūstot Antaljas ITF 10 000 sērijas kvalifikācijas sacensību 3. kārtā jeb finālā.

Sevastovai nedaudz pietrūka, lai uzreiz tiktu pamatturnīrā – viņa kvalifikācijā izlikta ar pirmo numuru. No 1. kārtas esot brīva, Anastasija 2. kārtā ar 6:3, 6:1 viegli uzveica Venecuēlas tenisisti Ajmetu Uskategi (#957).

Ranga 688. vietā esošajai Sevastovai tā ir 10. uzvara pēc kārtas vienspēlēs, iepriekš uzvarot divos tādas pašas nozīmes turnīros Šarmelšeihā un Trnavā.

Sevastova rīt par iekļūšanu pamatturnīrā spēkosies ar 16 gadus veco zviedrieti Jūliju Rozenkvistu. Viņa ar 6:0, 6:0 "sausā" atstāja 14 gadus veco Latvijas tenisisti Alisi Čerņecku (abas nav rangā, arī Alise sāka no 2. kārtas). Čerņeckai tā bija debija ITF kvalifikācijas sacensībās, iepriekš spēlējot tikai U-14 un U-16 vecuma grupu turnīros junioru līmenī.

Čerņecka tikusi pie iespējas spēlēt pamatturnīrā dubultspēlēs, kurās piedalīsies kopā ar spānieti Mariju Martinesu Martinesu. Turnīrs notiek uz "hard" seguma. Sevastova pirmajos divos turnīros pēc atgriešanās uzvarēja gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs, bet šoreiz spēlēs tikai vienspēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-16 22:59, pirms 10 gadiem
Lai veicas !