Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška sāk ar uzvaru Francijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška sāk ar uzvaru Francijā
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Francijas pilsētas Puatjē „Future” vienspēļu tenisa turnīru ar panākumu šodien uzsācis Latvijas sportists Andis Juška. Triju setu spēlē viņam izdevās salauzt mājinieka Kenija de Šepera pretestību – 3:6, 6:4, 7:6(2). 2. kārtā Andis spēkosies ar beļģi Janiku Mertensu.

Nedēļu pēc Deivisa kausa cīņām Andis Juška (ATP 340.) atgriezies starptautisko turnīru apritē, piedaloties „Future” turnīrā Francijas pilsētā Puatjē. Sacensību balvu fonds ir 15 000 ASV dolāru un dalībnieku sastāvs ir pietiekami spēcīgs, lai Andis nebūtu izlikto sportistu vidū.

Izlozē par Juškas pirmo pretinieku kļuva kvalifikāciju pārvarējušais mājinieks Kenijs de Šepers (ATP 683.). Mačs Andim iznāca ļoti saspringts – pirmajā setā pat zaudējums, bet otrajā un trešā taibreikā panākums. Otrajā kārtā Andis tiksies ar beļģi Janiku Mertensu, kuram šajā turnīrā sestās raketes gods, bet ATP rangā 238. vieta. Abi tenisisti jau reizi savā starpā ir tikušies – pērn Sarajevā Juška uzvarēja ar 6:4, 4:6, 6:3.

Dubultspēļu turnīrā Andis šoreiz spēlē pārī ar krievu Denisu Macukeviču un viņu duets ir izlikts ar 1. numuru. Pirmā kārta Latvijas un Krievijas duetam ir brīva, bet pirmos pretiniekus viņi uzzinās tikai rīt.

Tikmēr Šveices pilsētā Vecikonā notiek „Future” sērijas turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Tajā spēlē Kārlis Lejnieks (ATP 1449.), kurš otro reizi izmanto „protected ranking” iespēju, uzreiz iekļūstot pamatturnīra dalībnieku vidū. Vienspēļu pirmās kārtas cīņā Kārļa pretinieks būs francūzis Antonī Dupuī (ATP 490.), kuram sacensībās 8. numurs. Šodien Lejnieks kopā ar vācieti Marku Meigelu aizvadīja dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli un ar 6:4, 6:4 pārspēja Rihardu Hampelu un Mihalu Šmidu (abi Čehija). Ceturtdaļfinālā Latvijas un Vācijas dueta sāncenši būs Valters Trusendi (Itālija) un Jurgens Zops (Igaunija).

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2010-03-17 08:06, pirms 14 gadiem
Tenisā tā jau ir ka var sākt tikai ar uzvaru!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-17 10:29, pirms 14 gadiem
c`mon Andi!!!
gaidām čelendžeros...

     [+] [-]

, 2010-03-17 16:56, pirms 14 gadiem
Super! un tagad tikai uz augšu lūdzu!