Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča Indijā nepārvar W50 turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Marcinkēviča Indijā nepārvar W50 turnīra dubultspēļu pirmo kārtu
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča otrdien Indijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Bengalūru W-50 turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Marcinkēvičas un grieķietes Sapfo Sakellaridi duets, kas izsēts ar ceturto numuru, ar rezultātu 2-6, 6-4, 3:10 zaudēja taivānietei Li Jujuņai un japānietei Eri Šimidzu.

Zaudējot pirmajā kārtā, Marcinkēviča turnīru noslēdza ar vienu WTA dubultspēļu ranga punktu. Vienspēlēs viņa zaudēja kvalifikācijas otrajā kārtā un pie ranga punktiem netika.

Pirmo numuru vienspēļu pamatturnīrā saņēmusi Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja (WTA 142.), kura trešdien pirmajā kārtā tiksies ar rīkotāju speciālo ielūgumu saņēmušo indieti Sohu Sadiku (WTA 1296.). Arī dubultspēlēs Semeņistajai ir pirmais numurs, Latvijas tenisistei spēlējot kopā ar itālieti Kamillu Rozatello - viņām pirmajā kārtā būs jātiekas ar indietēm Vaišnavi Adkaru un Sahadžu Jamalapalli.

Trešdien Antaljā W-50 turnīru sāks arī Daniela Vismane, kura WTA rangā ieņem 370.pozīciju un sacensībās izsēta ar 12.numuru, viņas pretiniece pirmajā kārtā būs japāniete Šiho Akita (WTA 649.). Dubultspēlēs Vismanei un spānietei Anhela Fitai Boludai ir trešais numurs un pirmajā kārtā viņas spēkosies ar Dienvidkorejas tenisisti Bojunu Jonu un japānieti Mio Mušiku.

Izmantotie resursi:
LETA