Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškas un Pavlova duets iekļūst ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškas un Pavlova duets iekļūst ceturtdaļfinālā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisistu Anda Juškas un Denisa Pavlova duets ar uzvaru iesācis Polijas pilsētas Bitomas „Challenger” dubultspēļu turnīru. Ar 1. numuru izliktie latvieši divos setos tika galā ar ungāru Antilu Balašu un krievu Denisu Matsukeviču – 7:6(1), 6:2.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Latvijas tenisists Andis Juška šodien nesekmīgi uzsāka Polijas pilsētas Bitomas „Challenger” turnīru, vienspēļu 1. kārtas spēlē ar 7:5, 4:6, 5:7 piekāpjoties Nīderlandes pārstāvim Tomasam Šorelam. Nedaudz vēlāk Andi gaidīja vēl viena spēle, šoreiz kopā ar citu Latvijas tenisistu Denisu Pavlovu dubultspēļu turnīrā. Jāpiezīmē, ka Pavlovs starptautiskos turnīros nebija startējis kopš marta, kad Ukrainā pārstāvēja Latvijas komandu Deivisa kausa izcīņā.

Šajā turnīrā Juška un Pavlovs bija turnīra galveno favorītu lomā (rangā attiecīgi 170. un 332. vieta) un pirmajā cīņā pretiniekos ieguva ungāra Atilas Balaša un krieva Denisa Matsukeviča duetu. Spēle Latvijas duetam iesākās pagalam bēdīgi – ātri zaudēti četri geimi pēc kārtas. Taču turpinājums jau bija labāks - četri uzvarēti geimi pēc kārtas arī Juškam un Pavlovam. Pēc tam gan vēlreiz tika zaudēta sava serve un nācās pat atspēlēt vienu setbumbu, tomēr panākts izlīdzinājums un pat pirmo reizi mačā iegūta vadība. Seta uzvarētāju noteica taibreikā un tajā izteikti pārāki bija latvieši – 7:1. Otro setu Latvijas duets uzreiz iesāka ar breiku un vadību no rokām vairs neizlaida. Setā panākums ar 6:2 un vieta nākamajā kārtā.

Par iekļūšanu turnīra 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā katrs no tenisistiem ieguvis pa 15 reitinga punktiem un 200 eiro prēmijai. Nākamais mačs Juškam un Pavlovam gaidāms ceturtdien, kad nākamie pretinieki būs slovāks Ivo Klecs un ukrainis Artjoms Smirnovs.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +9 [+] [-]

, 2010-06-15 19:46, pirms 14 gadiem
nu ceresim ka iegus titulu