Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei pārliecinošs zaudējums pirms Vimbldonas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei pārliecinošs zaudējums pirms Vimbldonas
Līga Dekmeijere

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar amerikānieti Rizu Zalamedu šodien cietusi smagu zaudējumu Nīderlandes pilsētas Hertogenbošas WTA turnīra 1. kārtas spēlē. Ar 0:6, 3:6 viņas atzina Jaroslavas Švedovas (Kazahstāna) un Vanjas Kingas (ASV) pārākumu.

Par savu pēdējo sagatavošanās turnīra pirms starta Vimbldonā Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere bija izvēlējusies „Unicef Open” WTA sacensības Nīderlandes pilsētā Hertogenbošā. Spēļu praksei jau sestdien Līga aizvadīja vienspēli kvalifikācijā, sīvā cīņā zaudējot ranga 88. vietā esošajai čehietei Sandrai Zahlavovai - 6:7(3), 4:6, kura šobrīd jau iekļuvusi pamatturnīra ceturtdaļfinālā. Šodien laiks bija arī dubultspēļu turnīra pirmajai cīņai, uz kuru Līga lielas cerības gan neloloja.

Par 27 gadus vecās latvietes pārinieci bija izvēlēta mazpazīstamā amerikāniete Riza Zalameda, kurai WTA dubultspēļu rangā šobrīd 82. vieta (Līga ir 62.), bet pirmās pretinieces ar 4. numuru izliktās Jaroslava Švedova (Kazahstāna) un Vanja Kinga (ASV), kurām dubultspēļu rangā attiecīgi 52. un 24. vieta. Diemžēl spēlē pārsteigumi nebija – pretinieces jau no spēles sākuma ieguva pārsvaru un pirmo setu uzvarēja sausā 20 minūšu laikā (6:0). Otrā seta sākumā Līga un Riza uzvarēja pirmo geimu un pat tika vadībā ar breiku (2:1), taču turpinājuma nebija. Četri zaudēti geimi pēc kārtas un mača liktenis bija izšķirts – 0:6, 3:6.

Par šo zaudējumu Dekmeijere saņems tikai vienu reitinga punktu, kā arī 430 ASV dolāru prēmiju. Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Vimbldonas „Grand Slam” turnīrā latvietes pāriniece būs čehiete Petra Kvitova.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-06-15 18:50, pirms 14 gadiem
Sieviešu tenisā šodien vispār daudz murgu ! Totalizatori šodien lielos plusos palikuši

  +3 [+] [-]

, 2010-06-15 19:44, pirms 14 gadiem
Piigoznis rakstīja: Sieviešu tenisā šodien vispār daudz murgu ! Totalizatori šodien lielos plusos palikuši
abi jus te murgojat, sorry
Vimbldona parniece bus cita, shitas bija tikai taa - formas uztureshanai
savukart kura reitinga vietaa Liga ir kopuma - varat apskatities pirms runajat