Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvieši zaudē un nekvalificējas pamatturnīram

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvieši zaudē un nekvalificējas pamatturnīram
Adrians Žguns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Nesekmīga aizvadītā nakts bijusi Latvijas tenisistiem Sakramento „Future” turnīrā. Gan Kārlim Lejniekam, gan Adrianam Žgunam nav izdevies pārvarēt kvalifikācijas otro kārtu, kas nozīmē, ka pamatturnīra cīņās viņus neredzēsim.

Jau ziņojām, ka pirmo kvalifikācijas kārtu Sakramento „Future” turnīrā (balvu fonds 15 000 ASV dolāru) abi Latvijas sportisti pārvarēja – īpaši pārliecinošs bija Lejnieks, kurš zaudēja tikai geimu pret amerikāni Lankeno. Aizvadītajā naktī Kārlim tik labi neklājās un kvalifikācijas galvenais favorīts ar 2:6, 6:7(1) piekāpās Izraēlas pārstāvim Almogam Mašiaham, kurš ATP rangā nemaz neatrodas.

Neveicās arī Žgunam, kurš tikās ar Maiklu Vinusu no ASV (ATP 1693.). Jau pirmajā setā pie rezultāta 2:3 Adrians nolēma spēli neturpināt, dodot iespēju nākamo kārtu sasniegt Vinusam. Jāpiezīmē, ka Žguns turnīru spēles bija aizvadījis jau vairāk nekā nedēļu no vietas – ik dienu no pagājušās sestdienas, kad startēja Lūmisas turnīrs.

Izmantotie resursi:
usta.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja