Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Arī Žgunam zaudējums 1. kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Arī Žgunam zaudējums 1. kārtā
Adrians Žguns

Šī nedēļa izvērtusies pagalam nesekmīga Latvijas tenisistie. Sekojot Ernesta Gulbja, Anda Juškas un Denisa Pavlova piemēram, arī Adrians Žguns zaudējis jau pirmās kārtas spēlē „Future” turnīrā Čīlē.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šonedēļ zaudējumus dažādus turnīru pirmajās kārtās cietuši Latvijas tenisisti. Ernests Gulbis zaudēja Šanhajas ATP „Masters Series” sacensību 1. kārta, Andim Juškam neveicās „Challenger”sērijas turnīrā Dānijas pilsētā Koldingā, bet Denisam Pavlovam citā čelendžerī Taškentā. Visas cerības uz veiksmīgu startu palika uz Adrianu Žgunu, kurš ir devies uz Čīles pilsētu Santjago, kur norisinās „Future” turnīrs.

Diemžēl arī šīs cerības nepiepildījās. Lai arī Adrians turnīrā bija izlikts ar augsto 3. numuru, tomēr jau pirmajā spēlē viņam ar 7:5, 4:6, 0:6 nācās atzīt vācieša Tobiasa Hincmana pārākumu. Jāpiezīmē, ka ATP rangā vācietis ieņem tikai 1635. vietu, kamēr Adrians ir 431. Pie reitinga punktiem mūsu tenisists tādējādi netika, bet jaunnedēļ atsaucis dalību arī no nākamā Čīles turnīra.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-10-14 12:13, pirms 14 gadiem
Adrians ir nedaudz apslimis un nakamaa turnira atsauksana ir iszkaidrojama tikai ar to ka neizdevas izveseloties