Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Četri latvieši turpina cīņu par Jūrmalas "Future" pamatturnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Četri latvieši turpina cīņu par Jūrmalas "Future" pamatturnīru
Oskars Vaskis
Foto: Gintars Kavacis

Šodien Jūrmalā sākās „Future” sērijas tenisa turnīra kvalifikācijas cīņas. Tās uzsāka arī 13 Latvijas tenisisti, no kuriem četri – Artūrs Kazijevs, Arvis Bērziņš, Rihards Emuliņš un Oskars Vaskis – cīņas turpinās arī rīt. Viņiem priekšā kvalifikācijas izšķirošās kārtas mači.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šodien Jūrmalā, tenisa centrā „Lielupe” (Oskara Kalpaka prospekts 16) startē ikgadējais starptautiskais „Future” tenisa turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Kā ikvienā tenisa turnīrā pirmās ir kvalifikācijas cīņas. Kvalifikācijā mūsu valsts ir plaši pārstāvēta – kopā 13 latvieši. Ne visiem tenisistiem bija jāspēlē kvalifikācijas pirmajā kārtā. No latviešiem to darīja pieci tenisisti – Pāvels Grigorjevs, Jānis Skroderis un Kārlis Stonis izcīnīja uzvaras, bet Iļjam Fomkinam un Kārlim Jaunromānam neveiksmes. Vēlāk izspēlēja arī visas kvalifikācijas otrās kārtas spēles. Pie panākumiem tajās tika Artūrs Kazijevs, Arvis Bērziņš, Rihards Emuliņš un Oskars Vaskis, bet Pāvelam Grigorjevam, Jānim Skroderim, Kārlim Stonim, Artūram Šadrinam, Mārim Šipkovam, Krišjānim Stabiņam un Jānim Stepiņam zaudējumi.

Rīt izšķirošās kvalifikācijas spēles. 10:00 Arvis Bērziņš spēlēs pret vācieti Maiku Burlagu, bet Rihards Emuliņš ar citu vācieti Ralfu Regusu. Tikmēr ap 11:30 kortos dosies Artūrs Kazijevs un Oskars Vaskis – viņu pretinieki attiecīgi īrs Džeimss Klaskijs un itālietis Mateo Marfia. Jāpiemin, ka neviens no minētajiem Latvijas tenisistiem šobrīd ATP rangā neatrodas, bet rītdienas sāncenšu ranga vietas nav augstākas par 1300.

Vietu Jūrmalas turnīra pamatturnīrā jau nodrošinājuši Miķelis Lībietis un Davids Virabjans, kuri saņēmuši organizatoru piešķirtās wildcard. Viņi savus pirmos pretiniekus uzzinās rīt, kad notiks pamatsacensību izloze.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +2 [+] [-]

, 2010-08-14 22:58, pirms 14 gadiem
turās veci!!!