Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova Sinsinati kvalifikācijā tiksies ar Liziki

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova Sinsinati kvalifikācijā tiksies ar Liziki
Anastasija Sevastova
Foto: Bucharest Open

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova (WTA 54.) sestdien sāks Sinsinati "Premier 5" turnīra kvalifikāciju, 1. kārtā tiekoties ar sieviešu tenisa vēsturē ātrākās serves īpašnieci Sabīni Liziki (WTA 79.). Mača sākums ap plkst. 20:00.

Sevastovai arī pēdējais mačs bija pret Vācijas tenisisti, kad viņa 21. jūlijā ar 2:6, 0:6 uz Bostādes māla cieta pamatīgu sagrāvi pret Anniku Beku. Sevastova paņēma dažu nedēļu ilgas brīvdienas, nedodoties uz iepriekš plānotajām sacensībām Monreālā un Florjanopolisā.

Sevastova Sinsinati spēlējusi vienreiz un arī toreiz (2011.) bija spiesta spēlēt kvalifikācijā. Tur vispirms pieveikta astotā simta spēlētāja Allija Villa no ASV, bet 2. kārtā zaudēts rumānietei Monikai Nikulesku. Liziki šajā turnīrā lielāka pieredze, labāko rezultātu sasniedzot 2008. gadā, kad viņa tika līdz ceturtdaļfinālam.

Anastasijai vienīgā iepriekšējā tikšanās ar Liziki beidzās ar pamatīgu sagrāvi, viņai 2011. gadā Vimbldonā zaudējot ar 1:6, 1:6. Tas bija uz Sabīnei daudz ērtākā zālāja seguma. Jāatzīmē, ka arī Sinsinati viņai ir patīkamāks segums, jo šajā turnīrā ir ātrs "hard".

Sinsinati spēlēs arī Aļona Ostapenko (WTA 39.), kurai ir pietiekami labs reitings, lai uzreiz tiktu pamatturnīrā. Latvijas labākā tenisiste tika pie ļoti labas izlozes, saņemot 1. kārtas maču pret Slovākijas sportisti Annu Karolīnu Šmiedlovu (WTA 59.). Viņa šogad uzvarējusi tikai trīs WTA līmeņa mačos, turklāt ļoti neveiksmīgā posmā izcēlās ar 15 zaudējumu sēriju. Arī Šmiedlova spēlēja olimpiādē, kur 1. kārtā pārspēja Robertu Vinči, bet 2. kārtā zaudēja Jekaterinai Makarovai.

     [+] [-]

, 2016-08-13 18:26, pirms 8 gadiem
Ne jau pirmo reizi spēlējam... pret ātrām un spēcīgām servēm.
Veiksmi!