Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žgunam zaudējums ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam zaudējums ceturtdaļfinālā
Adrians Žguns

Latvijas tenisistam Adrianam Žgunam aizvadītajā naktī nav izdevies iekļūt ASV pilsētas Lūmisas „Future” vienspēļu turnīra pusfinālā. Mačā pret korejieti Danielu Jo Adrians cieta neveiksmi trīs setos – 6:2, 5:7, 3:6.

Jau ziņojām, ka Lūmisas „Future” tenisa turnīrs bija gana pārstāvēts ar Latvijas tenisistiem. Visilgākais turnīrs iznāca Adrianam Žgunam, kurš ATP rangā ieņem 646. vietu. Turnīru Adrians uzsāka no kvalifikācijas, kurā guva trīs uzvaras, bet pēcāk sekoja vēl divas pamatturnīrā.

Aizvadītajā naktī Žguns aizvadīja cīņu par iekļūšanu pusfinālā. Tajā viņa pretinieks bija korejietis Daniels Jo, kuram ATP rangā 443. vieta. 2. kārtā korejietis ļoti pārliecinoši bija sagrāvis citu latvieti Kārli Lejnieku (6:1, 6:1), tomēr atriebt savu tautieti Adrianam neizdevās. Spēle gan bija krietni sīva, un pirmo setu uzvarēja Adrians (6:2), tomēr nākamajos divos triumfēja Jo, iekļūstot pusfinālā.

Tikmēr Žguns turnīrā tika pie trīs reitinga punktiem, kas drīzumā viņam atkal ļaus uzlabot reitinga pozīciju. Jau pavisam drīz Lejnieks un Žguns uzsāks startu Sakramento „Future” turnīrā, kas abiem latviešiem būs jāsāk no kvalifikācijas (Kārlis tajā izlikts ar 1. numuru, bet Adrians ar 4.).

Izmantotie resursi:
usta.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-13 10:18, pirms 15 gadiem
Žēl...Izskatās, ka bija iespējas...

     [+] [-]

, 2009-06-13 10:46, pirms 15 gadiem
Lejniekam ar Žgunu ir jātiek uz augšu reitingā, jo cik ta var spēlēt kvalifikācijas?