Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs zaudē finālā Francijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs zaudē finālā Francijā
Deniss Pavlovs, Andis Juška un Ģirts Dzelde
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Neveiksmi Francijas pilsētas Senremī „Challenger” dubultspēļu turnīra finālā šodien cietis Latvijas tenisistu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs. trijos setos viņi ar 0:6, 6:2, 11:13 piekāpās Eduāram Rožē-Vaselinam (Francija) un Žilam Milleram (Luksemburga).

Nedēļā pirms Deivisa kausa izcīņas mačiem Rīgā divi mūsu komandas dalībnieki Andis Juška un Deniss Pavlovs bija devušies uz Franciju, kur piedalījās Senremī „Challneger” turnīrā ar balvu fondu 42 500 eiro. Nedēļa iznāca spēļu pilna, jo mūsu duets sekmīgi startēja dubultspēlēs. Pirmajās divās kārtās tika apspēlēti mājinieku dueti, pusfinālā arī ar pirmo numuru izliktie briti, bet šodien finālā pretī stājās internacionālais duets - Eduārs Rožē-Vaselins (Francija) un Žils Millers (Luksemburga). Pēc sausā. zaudētā pirmā seta mūsu sportisti prata saņemties un itin pārliecinoši uzvarēja otrajā, taču saspringtā supertaibreikā veiksme uzsmaidīja pretiniekiem – zaudējums ar 0:6, 6:2, 11:13. Turnīrā katrs no mūsu sportistiem ieguva pa 55 dubultspēļu reitinga punktiem, kā arī kopīgu 1500 eiro prēmiju.

Atgādinām, ka vienspēlēs Andis zaudēja pirmajā kārtā ar 6.numuru izliktajam mājiniekam Žoselinam Ouanam – 6:7(7), 6:2, 4:6, paliekot bez reitinga punktiem, bet iegūstot 440 eiro prēmiju, bet Deniss kā laimīgais zaudētājs tika pamatturnīrā, izcīnīja vienu uzvaru un pēc tam piekāpās vēlākajam turnīra finālistam, jau pieminētajam Eduāram Rožē-Vaselinam. tenisam tika astoņi vienspēļu reitinga punkti un 730 eiro prēmiju.

Tātad jaunnedēļ mūsu sportisti būs Rīgā, pārstāvot mūsu valsti deivisa kausa izcīņā. Šajā sakarā nevar nepieminēt vēl vienu faktu. Senremī „Challenger” turnīrā spēlēja arī viens no mūsu pretiniekiem Deivisa kausā – 19 gadus vecais polis Ježijs Janovičs. Lai gan viņš nebija favorīta lomā, tomēr aizcīnījās pat līdz savam pirmajam „Challenger” titulam (finālā pieminēto Rožē Vaselinu polis apspēlēja ar 3:6, 7:6(8), 7:6(6)). Tas nozīmē vien to, ka Rīgā vieglas cīņas mūsējos negaida.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +1 [+] [-]

, 2010-09-12 22:34, pirms 14 gadiem
tad jau Davis Cup mums būs interesantas spēles.. ceru ka izdosies pārvarēt Polijas barjeru...