Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Liepājas W60 pamatturnīrā Semeņistajai un Vismanei šodien dubultspēle

Rolands Eliņš

Liepājas W60 pamatturnīrā Semeņistajai un Vismanei šodien dubultspēle
Daniela Vismane. Foto: LTS/Kaspars Volonts

Liepājā šodien sāksies ITF W60 līmeņa tenisa turnīrs, kur pirmajā kortā šodien gaidāmas divas spēles ar Latvijas spēlētāju pārstāvniecību.

• Liepājas tenisa turnīrā, kas bija paredzēts jau pavasarī, taču tika pārcelts, vienspēlēs piedalīsies piecas Latvijas spēlētājas, kamēr dubultspēļu turnīrā būs divi Latvijas pāri.

• Vienspēlēs šodien savstarpēju pirmās kārtas spēli aizvadīs Latvijas tenisistes Patrīcija Špaka un Beatrise Zeltiņa. Viņu spēle paredzēta pirmajā kortā, ne ātrāk par 13:30. Šī būs vienīgā vienspēle šodien ar Latvijas pārstāvniecību.

• Rītdien turnīru sāks pagājušā gada čempione Daniela Vismane, kurai būs jātiekas ar vienu no kvalifikācijas uzvarētājām. Savukārt Darja Semeņistaja pirmajā kārtā spēlēs pret itālieti Andželiku Moratelli, kamēr Elzai Tomasei būs sarežģīts pārbaudījums pret japānieti Kurumi Naru, kas izsēta ar ceturto numuru.

• Semeņistaja un Vismane toties šodien aizvadīs pirmās kārtas spēli dubultspēļu turnīrā. Viņas pirmajā kortā aizvadīs ceturto spēli, kas sāksies ne agrāk par 15:00, un cīnīsies pret Igaunijas spēlētājas Jeļenas Maliginas un serbieties Tamaras Curovičas pāri.

• Liepājas tenisa turnīrā liegta dalība Krievijas un Baltkrievijas tenisistēm, jo to pieprasīja Liepājas dome. Šīs prasības dēļ turnīrs tika pārcelts uz jūlija vidu, taču ITF, kas kopumā atļauj agresorvalstu tenisistiem piedalīties turnīros kā neitrāliem sportistiem, piekrita Liepājas domes noteiktajiem ierobežojumiem.

• Turnīra balvu fonds ir 60 tūkstoši dolāru. ITF sieviešu turnīri ir līmeni zem WTA turnīriem, un Liepājā izspēlētais W60 līmeņa turnīrs ir trešais prestižākais ITF hierarhijā aiz W100 un W80 turnīriem.

     [+] [-]

, 2022-07-12 10:22, pirms 2 gadiem
No kurienes infa, ka Vismanei pirmā kārta brīva? Trūkst dalībnieču, tak latvietes salika
Tukšajos lodziņos pretī nāks kavalifikācijas uzvarētājas. Tad jau tabulā uzreiz iemestu 2.kārtā

     [+] [-]

, 2022-07-12 11:46, pirms 2 gadiem
Interesanti ,ka Marcinkēviča nespēlē Liepājā, bet Lielbritānijā W25 turnīrā. Bail, ka zaudēs jaunajām un tad būs kauns?

     [+] [-]

, 2022-07-12 12:56, pirms 2 gadiem
Klātienes līdzjutējiem ir kādi ierobežojumi šajā turnīrā?

     [+] [-]

, 2022-07-12 12:59, pirms 2 gadiem
Parasti ITF turnīros līdzjutēji var brīvi ienākt. Ir protams izņēmumi. Piem. sieviešu turnīrā Šarmelšeihā tiek iekšā tikai attiecīgās viesnīcas iedzīvotāji, kuras teritorijā norisinās turnīrs.

     [+] [-]

, 2022-07-12 16:33, pirms 2 gadiem
Labs mačs Beatrisei. Kā teicu, sestdien tas rezultāts neatbilda saturam. Apsveicam ar uzvaru!