Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Andis Juška: "Prieks par uzvarām"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Andis Juška: "Prieks par uzvarām"
Andis Juška
Foto: Jānis Cīrulis, eSports.lv

"Zinot, ka spēlēs Ernests varējām justies drošāk, taču arī man bija svarīgi uzvarēt pirmo spēli", pēc panākuma pār Bulgārijas komandu atzina Andis Juška, kurš mūsu komandai izcīnīja divas uzvaras – pirmajā dienā pār Tihomiru Grozdanovu, bet šodien pret Valentinu Dimovu.

„Sajūta, protams, ir laba, jo izcīnījām uzvaru un tagad varēsim spēlēt vēl vienu maču pašu publikas priekšā”, atzina Juška. „Pašam sanāca divas spēles, kaut arī ar otro nebiju rēķinājies. Pirmajā mačā (pret Grozdanovu-aut.) sanāca krietni saspringtāka cīņa. Viņam bija lielisks sitiens no labās, bet uz kreiso nemaz tik viegli nevarēja iedot, viņš visu apskrēja. Tas gan prasīja spēkus, tāpēc otrajā setā jau viņš lūza nost. Šodien nemaz nebiju gatavojies spēlēt, pat apavus nepaņēmu līdzi, jo sākotnēji bija plāns, ka spēlēs Deniss. Pēc dubultspēles viņš tomēr atteicās no nākamā mača, un spēlēt vajadzēja man, citādi būtu saņēmuši kaut kādu sodu. Grūti jau savākties šādam mačam, kurš pilnīgi neko nenozīmē, tomēr labāk uzvarēt".

Andis piebilda, ka, komandā esot Ernestam Gulbim, visi jūtas labāk, tomēr šoreiz arī viņam bijis svarīgi uzvarēt savu spēli. „Man bija jāsāk, zaudējot spēli jau būtu krietni grūtāk arī komandai. Liels prieks par uzvaru arī tāpēc, ka savainojumu dēļ nebija iznācis daudz spēlēt. Sāpēja gan mugura, gan bija problēmas ar pēdu. Laikam jau hard sezona un ASV tūre bija par garu. Tagad jāspēlē uz māla, zinu, ka varu uzvarēt spēles arī uz tā - kaut vai te - divas uzvaras".

Nākamie turnīri Andim plānoti Krievijā un Somijā. „Tagad nedēļu atpūtīšos Latvijā, bet pēc tam kopā ar Denisu (Pavlovu) dosimies uz Pemzas „Challenger” turnīru, kur esam pamatturnīrā. Pēc tam uz Tamperes „Challenger”. Šajos turnīros daudz kas atkarīgs no izlozes, bet jācīnās par uzvarām”.

Uz gaidāmo Deivisa kausa izcīņas maču pret slovēņiem Andis raugās cerīgi. "Būtu jau ļoti labi, ja atbrauks Ernests, bet arī tāpat uz mūsu paklāja viņiem būs grūti. Pats reizi esmu apspēlējis Gregu Zemļu, bet pēdējā laikā viņiem labi spēlē arī Kavčičs. Viņš gan ir krietni labāks uz māla seguma, tāpēc Lielupē viņam izvērsties būs grūti.” Atgādinām, ka Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 2. grupas izšķirošo maču par iekļūšanu 1. grupā Latvijas uz Slovēnijas komandas izspēlēs no 18.-20. septembrim.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-12 22:29, pirms 15 gadiem
Jāuzvelk slovēņi arī