Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča zaudē arī gada piektajā mačā Dienvidamerikā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča zaudē arī gada piektajā mačā Dienvidamerikā
Diāna Marcinkeviča. Foto: Oeiras Open

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 276.) trešdien nepārvarēja pirmo kārtu Salinasas ITF W25 turnīrā uz cietā seguma, Ekvadorā ar 4:6, 3:6 zaudējot Meksikas tenisistei Viktorijai Rodrigesai (WTA 644.).

Diāna Marcinkeviča Salinasā bija izsēta ar ceturto numuru un šodienas mačā pret kvalifikācijas uzvarētāju Rodrigesu devās ar perfektu 2-0 bilanci, viņu divreiz pieveicot uz cietā seguma – 2014. gadā ar 0:6, 7:5, 6:2 un 2019. gadā ar 3:6, 6:4, 6:3. Viņa šodien 1. setā zaudēja ar breika pārsvaru (3:0).

Marcinkevičai šogad jau otrais tukšais ceļojums uz Dienvidameriku. Viņa marta beigās un aprīļa sākumā bez uzvarām izspēlēja trīs W25 turnīrus uz māla seguma Argentīnā, bet šomēnes divi tukšie turnīri uz cietā seguma Ekvadorā. Diānai šogad W25 turnīros ir 2-9 bilance.

Salinasā spēlēja arī Līga Dekmeijere, kura otro nedēļu pēc kārtas zaudēja kvalifikācijā, arī šoreiz pārvarot vienu kārtu. Savukārt W15 kvalifikācijā Jeruzalemē neveiksme Annai Ozerovai, kura zaudēja kvalifikācijas finālā. Dekmeijere šogad zaudējusi visos trīs kvalifikācijas turnīros, bet Ozerovai sekmīgs viens no astoņiem (pagājušajā nedēļā Ramathašaronā).