Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai Čarlstonā pirmā spēle pret Arvidsoni

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastovai Čarlstonā pirmā spēle pret Arvidsoni
Anastasija Sevastova
Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova uzzinājusi savu pirmo pretinieci Čarlstonas WTA „Premier” turnīrā. Tā būs šī brīža Zviedrijas sieviešu tenisa līdere Sofija Arvidsone, kurai WTA rangā 72. vieta.

Jaunnedēļ ASV pilsētā Čarlstonā norisinies WTA „Premier” tenisa turnīrs ar nosaukumu „Family Circle Cup”. Sacensībās ar balvu fondu 700 000 ASV dolāru plānojusi spēlēt arī liepājniece Anastasija Sevastova. WTA ranga 62. vieta izrādījās pietiekami augsta, lai Anastasija uzreiz iekļūtu pamatturnīrā, bet nule notikušajā izlozē viņa uzzinājusi savu pirmo pretinieci. Tā būs zviedriete Sofija Arvidsone, kura rangā ieņem 72. vietu.

Abām tenisistēm Čarlstonā nebūs pirmā tikšanās reize. Šī gada februārī viņas aci pret aci tikās Federācijas kausa izcīņas spēlē, kurā Sevastova sagrāva zviedrieti ar 6:1, 6:0. Vai vēsture atkārtosies? Tas lielā mērā būs atkarīgs arī no tā, kā Anastasijai būs izdevies sadziedēt pēdas – tieši tulznu dēļ viņai nācās atteikties no turpmākās cīņas Maiami.

Sevastovas un Arvidsones pāra uzvarētāja 2. kārtā tiksies ar Krievietes Jeļenas Vesņinas un kādas no kvalifikācijas veiksminieces spēles uzvarētāju, bet 3. kārtā šajā zarā pretī visticamāk būs francūziete Mariona Bartoli. Atgādinām, ka svētdienas vakarā vienspēļu turnīra kvalifikāciju Čarlstonā nespēja pārvarēt Līga Dekmeijere, zaudējot čehietei Evai Hrdinovai ar 4:6, 1:6

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

  +2 [+] [-]

, 2010-04-11 00:32, pirms 14 gadiem
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2010-04-11 19:55, pirms 14 gadiem
gan jau bus ok, tgd naudish a bik iekrajies "air" boteem