Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei zaudējums Čarlstonas vienspēļu kvalifikācijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei zaudējums Čarlstonas vienspēļu kvalifikācijā
Līga Dekmeijere

Tikai dienu pēc zaudējuma Pontevedrabīčas WTA dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā citā WTA turnīrā startējusi Līga Dekmeijere. Čarlstonas sacensību vienspēļu kvalifikācijā Līgai gan neveicās – zaudējums čehietei Evai Hrdinovai ar 4:6, 1:6.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka vakar Līga Dekmeijere un šveiciete Petija Šnīdere cieta neveiksmi Pontevedrabīčas WTA dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā. Jaunnedēļ Līgai un Petijai jāaizstāv Čarlstonas turnīrā iegūtie punkti (fināls), tāpēc uzreiz no Pontevedrabīčas abas devās un Čarlstonu. Šnīdere uzreiz ir garantējusi vietu arī vienspēļu sacnensību pamatturnīrā, kamēr Līgai organizatori bija piešķīruši „wild card” vienspēļu kvalifikācijai.

Izlozē Dekmeijerei pretiniekos tika ielozēta čehiete Eva Hrdinova, kurai vienspēļu rangā krietni labāka pozīcija (195. pret 824.). Šādas reitinga atšķirības atspoguļojās arī mačā, kuru čehiete uzvarēja nepilnas stundas laikā – 6:4, 6:1. Piedaloties vienspēļu kvalifikācijā Dekmeijere nopelnīja 520 ASV dolāru prēmiju.

Naktī uz svētdienu notiks arī vienspēļu un dubultspēļu pamatturnīru izloze – tad uzzināsim gan Anastasijas Sevastovas pretinieci (liepājniece plānojusi spēlēt šo turnīru), kā arī Dekmeijeres un Šnīderes sāncenses.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com