Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Grandinai zaudējums ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Grandinai zaudējums ceturtdaļfinālā
Līga Dekmeijere

Latvijas un Dienvidāfrikas Republikas tenisa duets Līga Dekmeijere un Natalija Grandina šodien nespēja kvalificēties prestižā Parīzes WTA dubultspēļu turnīra pusfinālam – trijos setos zaudēts ar 2. numuru izliktajam Čehijas duetam Iveta Benešova un Barbora Zahlavova Strikova – 4:6, 6:3, 7:10.

Prestižo „18th OPEN GDF SUEZ” tenisa turnīru Parīzē Dekmeijere un Grandina uzsāka jau pirmdien, kad viegli pārspēja pirmās pretinieces – 6:1, 6:3. Pēc divu dienu atpūtas šodien bija jācīnās pret vienām no turnīra favorītēm, ar 2. numuru izliktajām čehietēm Ivetu Benešovu un Barboru Zahlavovu Strikovu, kurām WTA dubultspēļu rangā šobrīd attiecīgi 35. un 36. vieta (Dekmeijerei un Grandinai 62. un 68.).

Spēles sākums krietni labāks izdevās Latvijas un Dienvidāfrikas republikas duetam – 3:0. Diemžēl turpinājums nebija sekmīgs, pretinieces uzvarēja piecus geimus pēc kārtas un pēc brīža arī setu (6:4). Otrajā setā čehietes arī tika priekšā ar breiku 3:2, taču tad neveiksmju josla piemeklēja viņas. Četri pēc kārtas zaudēti geimi no 3:2 uz 3:6) nozīmēja to, ka jāspēlē supertaibreiks. Tajā Dekmeijere un Grandina pabija vadībā tikai īsu brīdi (2:1), bet turpinājumā čehietes nosargāja vadību un izcīnīja vietu pusfinālā – 10:7.

Par panākumu pirmajā kārtā katra tenisiste nopelnījusi 120 reitinga punktus un 2475 ASV dolāru prēmiju, bet nākamais turnīrs Līgai plānots jaunnedēļ Dubaijā.

Izmantotie resursi:
wtatour.com