Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs un Lībietis iekļūst finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs un Lībietis iekļūst finālā
Miķelis Lībietis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisistu duets Deniss Pavlovs un Miķelis Lībietis vakar vakarā izcīnījuši trešo uzvaru šīs nedēļas Santodomingo dubultspēļu „Future” turnīrā. Sīvā cīņā apspēlējot galvenos favorītus, Deniss un Miķelis garantēja vietu turnīra finālā. Cīņa par titulu jau šovakar.

Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Miķelis Lībietis Dominikānas Republikas pilsētā Santodomingo spēlē jau trešo nedēļu pēc kārtas. Pirmajās divās nedēļās viņu labākais panākums bija dubultspēļu turnīra fināla sasniegšana – šonedēļ šis panākums vismaz atkārtots.

Par Denisa un Miķeļa divām uzvarām jau ziņojām – 6:0, 6:2 pret Pāvelu Krajniku (Kanāda) un Oliveru Sahūsu (Haiti) – 6:0, 6:2, bet 7:6(4), 6:1 pret beļģi Žuljenu Dubālu un vācieti Marvinu Netušilu. Vakar pusfinālā pretiniekos stājās ar pirmo numuru izliktie Nīderlandes pārstāvji – Matve Midelkūps un Tims Van Terheijgens. Ļoti līdzīgā cīņā mūsu duetam izdevās triumfēt izšķirošajā supertaibreikā – 6:7(5), 7:6(3), [10:4].

Fināla sasniegšana katram no sportistiem devusi 10 reitinga punktus, bet šovakar abi centīsies tikt pie pirmā kopīgā titula. Fināla pretinieki – franči Pjērs Hugo Erbērs un Romēns Sišē (viņu duets izlikts ar 4.numuru, kamēr latvieši ar trešo).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +1 [+] [-]

, 2010-12-10 12:07, pirms 13 gadiem
SUPER !
Apsveicu Mikeli un Denisu ar uzvaru!
Veelu veiksmi finaalaa!
GOOD LUCK!
ALL THE VERY B E S T !!!