Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška Lielbritānijā uzvar tikai dubultspēli

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška Lielbritānijā uzvar tikai dubultspēli
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška šodien aizvadīja divus pirmās kārtas mačus Lielbritānijas pilsētas Loboro “Challenger” turnīrā. Vienspēlēs viņš ar 4:6, 3:6 piekāpās mājiniekam Džeimsam Vordam, bet dubultspēlēs kopā ar austrālieti Ramesu Džunaidu tika pie uzvaras.

25 gadus vecai Juška, kurš šonedēļ ieņem 322.vietu ATP vienspēļu un 154.vietu ATP dubultspēļu rangā, šonedēļ startē Lielbritānijas pilsētas Loboro „Challenger” sacensībās ar balvu fondu 42 500 eiro. Gan vienspēļu, gan dubultspēļu sacensībās Andim kvalifikācija nebija jāspēlē.

Vienspēļu 1.kārtā viņš šodien tikās ar mājinieku Džeimsu Vordu (ATP 217.), kurš šogad pamanījās pat pārvarēt divas kārtas ATP turnīrā Londonā. divos setos mājinieks izrādījās pārāks ar 6:4, 6:3, atstājot latvieti bez reitinga punktiem (iegūta 440 eiro prēmija).

Tikmēr dubultspēļu turnīrā lopā ar austrālieti Ramesu Džunaidu Juška tika pie pārliecinošas uzvaras pret grieķa Niko Karagianisa un šveicieša Mihaela Lammera duetu – 6:3, 6:0. Rīt ceturtdaļfinālā ar 4.numuru izliktais Latvijas un Austrālijas tenisistu duets spēkosies ar mājiniekiem Šonu Tornliju un Markusu Vilisu. Pagaidām iegūti 15 reitinga punkti un 270 eiro prēmija.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home