Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs cīnīsies par Senremī "Challenger" dubultspēļu titulu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Pavlovs cīnīsies par Senremī "Challenger" dubultspēļu  titulu
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisistu duets Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien Francijas pilsētas Senremī „Challenger” sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā ar 6:3, 7:6(5) pieveica turnīra galvenos favorītus, britus Džonatanu Merejs un Džeimiju Delgado. Svētdien mūsu sportisti centīsies izcīnīt otro kopīgo „Challenger” titulu šogad.

Jau ziņojām ka nedēļā pirms Deivisa kausa izcīņas mača Rīgā Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs devušies uz Franciju, kur Senremī pilsētā norisinās „Challenger” sērijas turnīrs „Trophee Des Alpilles” ar balvu fondu 42 500 eiro. Ja vienspēļu turnīrā lieli panākumi izpalika (Andis zaudēja pirmajā kārtā, Deniss otrajā), tad dubultspēlēs abi latvieši turpina priecēt.

Jau ziņojām, ka turnīra pirmajā divās kārtās Juškas un Pavlova duets tika galā ar mājiniekiem - Šarlu Antuānu Brezaku un Vinsānu Stufu apspēlējot ar 7:5, 6:4, bet Marku Žikelu un Adrianu Manarino ar 7:5, 4:6, 10:7. Šodien pusfinālā mūsu puišu pretiniekos bija ar 1.numuru izliktie briti Džonatans Merejs un Džeimijs Delgado, kuru kontā starti arī „Grand Slam” sērijas sacensībās. ATP dubultspēļu rangā britiem šobrīd attiecīgi 110. un 122. vieta, kamēr latvieši 151. un 262. pozīcijā.

Šodienas mačā pārāki gan izrādījās Latvijas sportisti. Pirmajā setā Juška un Pavlovs divas reizes uzvarēja pie sāncenšu serves, setu noslēdzot ar rezultātu 6:3. Arī otrais tika sākts ar 2:0 vadību, tomēr pretinieki uzreiz atspēlējās. Turpmākos seta geimus uzvarēja servētāji, bet pie 5:4 un pretinieku serves Juškam un Pavlovam bija četras mačbumbas. Briti atspēlēja tās visas un vēlāk seta uzvarētāju noteica taibreikā. Tajā latvieši tika pie piektās mačbumbas, bet šoreiz jau pie savas serves. Tā bija veiksmīga, ļaujot Andim un Denisam sasniegt finālu.

Finālā Latvijas tenisistu pretinieki būs Žils Millers (Luksemburga) un Eduārs Rožē Vaselins (Francija). Pagaidām Latvijas duets turnīrā nopelnījis 1500 eiro prēmiju, bet katrs no tenisistiem ticis pie 55 reitinga punktiem. Atgādinām, ka pirms mēneša Juška un Pavlovs kļuva par Uzbekistānas pilsētas Samarkandas „Challenger” dubultspēļu turnīra čempioniem.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-10 20:15, pirms 14 gadiem
Nu ja ņem vērā Pavlova 720eur vienspēle un Juškas 440eur vienspēlē tad kautko jau bus nopelnijuši.Bus iespēlēts duets Deivisa kausam.