Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Pavlovs pārvar pirmo kārtu

Krišs Upenieks

Juška un Pavlovs pārvar pirmo kārtu
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisa duets Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien pārvarēja Uzbekistānas pilsētas Samarkandas ''Challenger” sērijas dubultspēļu turnīra pirmo kārtu. Pirmajā spēlē latvieši ar 6:1, 6:2 pārspēja uzbekus Šipilovu / Tarasovu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka vakar Andis Juška (ATP 313) ar uzvaru iesāka vienspēļu turnīru. Pirmajā kārtā latvietis trijos setos 6:4, 2:6, 6:3 pārspēja Francijas tenisistu Akselu Mišonu, kurš ATP rangā uz šo brīdi ieņem 576. vietu. Rīt latvietis otrajā kārtā tiksies ar Krievijas tenisistu Mihailu Ledovškihu.

Dubultspēļu turnīrā Latvijas duets Andis Juška un Deniss Pavlovs ir izlikti ar trešo numuru. Pirmajā kārtā latviešiem bija jāspēlē pret ''wild card'' ieguvējiem uzbekiem Sergeju Šipilovu un Artjomu Tarasovu. Latvieši izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 6:1, 6:2, tādējādi, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā, kurā Latvijas duetam būs jātiekas ar Čehijas un Slovākijas duetu Janu Minaru un Mareku Semjanu.

Savukārt Igaunijas pilsētā Tallinā notiekošajā ITF 25 000 sērijas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā uzvaru izcīnīja Diāna Marcinkeviča, kura pārī ar krievieti Aleksandru Artamonovu ar 3:6, 6:3, 10:6 pārspēja Dānijas un Igaunijas duetu Ejdesgārdu un Šutingu.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +1 [+] [-]

, 2010-08-10 18:47, pirms 14 gadiem
Turās puiši! Uz uzvaru!