Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejniekam divi zaudējumi Šveicē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejniekam divi zaudējumi Šveicē
Kārlis Lejnieks
Foto: turnir.com.ua

Latvijas tenisists Kārlis Lejnieks nesekmīgi startējis Šveices pilsētas Tavernas „Future” tenisa turnīrā. Vakar Kārlis kopā ar brazīlieti Almeidu zaudēja dubultspēļu 1. kārtas spēlē, bet šodien vienspēļu 1. kārtā ar 4:6, 2:6 piekāpās polim Marsinam Gavronam.

Pēc Deivisa kausa izcīņas, kurā Lejnieks aizvadīja piekto spēli (4:6, 7:6(6), 1:6 pret Ivanu Sergejevu), 21 gadu vecais Latvijas tenisists devās uz Šveici, kur plānojis aizvadīt trīs „Future” turnīrus pēc kārtas. Visos turnīros Kārlis izmanto „Protected ranking” – iespēju ar pērnā gada rangu pieteikties šī gada turnīriem (tāda iespēja paredzēta savainojumus guvušiem tenisistiem un pērn Lejnieks bija sarāvis ceļgala saites).

Diemžēl pirmais turnīrs panākumus nav nesis. Vakar Tavernas pilsētā Kārlis sacensības iesāka ar dubultspēļu maču, kurā spēlēja kopā ar brazīlieti Kleitonu Almeidu. Sīvā spēlē viņi ar 6:7(6), 6:4, 9:11 piekāpās itālietim Erikam Krepaldi un baltkrievam Nikolajam Fidirko. Šodien Kārlis aizvadīja vienspēļu turnīra pirmās kārtas maču un atkal neveiksme – 4:6, 2:6 pret turnīra 7. numuru, poli Marsinu Gavronu, kuram rangā šobrīd 539. vieta.

Šajās sacensībās reitinga punktus Lejnieks neieguva, bet jaunnedēļ spēlēs Vecinoas pilsētā (arī Šveice).

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-03-11 01:44, pirms 14 gadiem
baigi zheel, jo kaa saprotu, tikai 8 shadi turniri pieejami ar shada veida wild card un katrs punkts PIECU punktu vertiibaaa! Lai izdodas nakamjos machos! Karli TURIES!