Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

papildināts Juškam divi zaudējumi Francijā, Dekmeijere nepārvar 1.kārtu ASV

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam divi zaudējumi Francijā, Dekmeijere nepārvar 1.kārtu ASV
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška šodien cietis divas neveiksmes Francijas pilsētas Bresīras „Future” turnīrā. Vispirms vienspēļu turnīra 2.kārtas cīņā viņš piekāpās mājiniekam Batistam Dupuī (6:3, 4:6, 4:6), bet tad kopā ar beļģi Nilsu Deseinu zaudēja dubultspēļu pusfinālā.

Pērn Bresīras turnīrs Andim bija ļoti sekmīgs – izcīnīts tituls. Šogad diemžēl tādas sekmes nav bijušas. Jau ziņojām, ka pirmās kārtas cīņā latvietim vajadzēja atspēlēt pat četras mačbumbas, lai tiktu galā ar mājinieku Elī Rusē (ATP 893.) - 4:6, 7:6(8), 7:6. Arī otrajā kārtā Juškas pretinieks bija mājinieks, šoreiz 30 gadus vecais Batists Dupuī (ATP 564.). Lai gan pirmo setu latvietis uzvarēja pārliecinoši, divas reizes laužot sāncenša servi (6:3), katrā no nākamajiem setiem pa reizei tika zaudēts savas serves geims, kas noveda pie zaudējuma ar 4:6, 4:6. Līdz ar to vienspēļu turnīrā Andis nopelnīja tikai vienu reitinga punktu un rangā atkāpsies no 316. pozīcijas.

Arī dubultspēļu turnīrā Juškas un beļģa Nilsa Deseina duetam neizdevās apstiprināt favorītu statusu. Lai gan viņi bija izlikti ar 1.numuru, tomēr izdevās tikt tikai līdz pusfinālam. Tajā šodien ar 6:3, 3:6, [7:10] tika zaudēts mājiniekiem Medī Šetaram un Valentinam Nurisē. Dubultspēļu rangā Juška tika pie astoņiem reitinga punktiem.

Tikmēr ASV pilsētas Midlendas ITF 100 000 sērijas dubultspēļu turnīrā neveiksmīgi nospēlējusi Līga Dekmeijere. Duetā ar krievieti Jevgēņiju Rodinu viņa jau pirmajā kārtā atzina mājinieču Ešas Rolles un Mašonas Vašingtonas pārākumu - 4:6, 1:6.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page