Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane un Maņušis kļūst par Latvijas čempioniem

Rolands Eliņš

Vismane un Maņušis kļūst par Latvijas čempioniem
Foto: LTS

Sestdien, 7.augustā, Jūrmalā - tenisa centrā “Lielupe” par 90. Latvijas Republikas čempionāta uzvarētājiem kļuva Daniela Vismane un Edgars Maņušis.

Sieviešu konkurencē uzvaru izcīnīja Daniela Vismane, kura čempionātā rādīja pārliecinošu sniegumu. Finālā viņa ar 6-2 6-1 pārspēja Alisi Vindigu. Jāatzīmē, ka Vismane visa čempionātā zaudēja vien piecos geimos. Spēles videoieraksts pieejams šeit.

Savukārt vīriešu ieskaitē spēcīgākais izrādījās Edgars Maņušis, kurš ar 6-1; 6-1 pārspēja Arvi Bērziņu. Spēles videoieraksts pieejams šeit.

Vīriešu ieskaitē par 2021. gada čempioniem dubultspēlēs kļuva Gustavs Dambiņš un Reinis Kupfers. Fināla cīņā Dambiņš / Kupfers bija pārāki pār Dāvi un Tomu Roļiem ar 7-5 4-6 10-4.

Savukārt par 2021. gada čempionēm dubultspēlēs tika kronētas Rebeka Mertena un Elza Tomase, kuras finālā ar 6-3 6-3 pārspēja Dārtu Deļecku un Alisi Vindigu.

Jauktajās dubultspēlēs uzvaras laurus plūca Patrīcija Rogozoveca ar Mārci Garūtu, kuri finālā ar rezultātu 6-3 6-3 uzveica Rebeku Mertenu ar Dāvi Roli.

No 3. - 7.augustam, Jūrmalas tenisa centrā “Lielupe”, tika aizvadīts Latvijas Republikas čempionāts tenisā. Šogad norisinās jau deviņdesmitais čempionāts un tā uzvarētājam tika pasniegts ceļojošais kauss, uz kura uzgravēti visi 90 čempioni. Čempionāta balvu fonds - 6000 eiro.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Tenisa savienība