Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis izstājas Jūrmalas "Future" turnīra pusfinālā

Jānis Pārums

Lībietis izstājas Jūrmalas "Future" turnīra pusfinālā
Miķelis Lībietis
Foto: Jānis Blaus

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis šodien nespēja pārvarēt Jūrmalas "Future" vienspēļu turnīra pusfinālu, kur dramatiskā triju setu cīņā piekāpās itālim Džanmarko Mikolani.

Triju setu drāmā 21 gadu vecais Lībietis atzina itāļa pārākumu ar 5:7, 7:5 un 6:7 (7:9), tādejādi finālā iekļuva itālis. Jāpiebilst, ka pirms nedēļas abi jau tikās turnīrā Viļņā, kur arī pusfinālā Lībietis piekāpās ar 3:6, 4:6.

Par Jūrmalas turnīra pusfināla sasniegšanu Lībietis, kurš šobrīd ATP rangā ieņem 772.vietu, nopelnījis sešus reitinga punktus, kas ļaus uzlabot savas pozīcijas. Jāatgādina, ka šonedēļ Lībietis pakāpās par 568 vietām rangā. Jūrmalā bija jau trešais turnīrs pēc kārtas, kurā Latvijas tenisists aizkļuva līdz pusfinālam.

Jāatgādina, ka līdz Jūrmalas "Future" ceturtdaļfinālam spēja aizkļūt Mārcis Garuts, otrā kārta bija pa spēkam Jānim Podžus, Mārtiņam Podžus (ar trešo numuru izsētais latvietis tur zaudēja tieši Lībietim) un Deividam Jukšam, bet pirmo kārtu nepārvarēja Krišjānis Stabiņš un ar otro numuru izsētais Andis Juška, kurš izstājās veselības problēmu dēļ.

Šodien Miķelis Lībietis kopā ar Oskaru Vaski aizvadīs arī dubultspēļu turnīra pusfināla spēli.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-09 15:37, pirms 11 gadiem
Miķelim ir padomā vēl kāds starts, vai jau atpakaļ uz universitāti?

  +3 [+] [-]

, 2013-08-09 16:05, pirms 11 gadiem
Dramatiskas beigas... Daudz netrūka...