Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Žanai smags zaudējums ceturtdaļfinālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Žanai smags zaudējums ceturtdaļfinālā
Līga Dekmeijere

Ar bezierunu zaudējumu šodien Kopenhāgenas WTA dubultspēļu turnīrs noslēdzies Latvijas tenisistei Līgai Dekmeijere. Duetā ar ķīnieti Šuaju Žanu viņa uzvarēja vien trīs geimus pret amerikānietēm Ašu Rolli un Aleksu Glaču – 2:6, 1:6.

Jau ziņojām, ka Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere Kopenhāgenas sacensībās par pārinieci bija sarunājusi ķīnieti Šuaju Žanu, bet vakar 1.kārtā ar 6:1, 1:6, [10:5] uzveica Mihaelas Krajičekas (Nīderlande) un Sofijas Arvidsones (Zviedrija) duetu. Šodien Latvijas un Ķīnas duetam bija ceturtdaļfināla spēle.

Diemžēl tajā sekmes nebija labas. Pirmajā setā izdevās uzvarēt divus, bet otrajā tikai vienu geimu pret amerikānietēm Ašu Rolli un Aleksu Glaču – 2:6, 1:6. Līdz ar to turnīrs noslēdzies. Mūsu sportiste tika pie 70 reitinga punktiem un 825 ASV dolāru naudas prēmijas.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...