Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere: "Ar Anastasiju ceru uzspēlēt kopā Londonā"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere: "Ar Anastasiju ceru uzspēlēt kopā Londonā"
Līga Dekmeijere
Foto: PA Wire/Scanpix

Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere portālam Sportacentrs.com atzinusi, ka kopā ar citu mūsu valsts sportisti Anastasiju Sevastovu „Grand Slam” dubultspēļu turnīros visticamāk nespēlēs, taču to cer izdarīt 2012. gada vasaras olimpiskajās spēlēs Londonā.

Atgādināsim, ka vakar Dekmeijere (WTA dubultspēļu ranga 62. vieta) pārī ar Dienvidāfrikas Republikas sportisti Nataliju Grandinu guva uzvaru prestižā Parīzes WTA turnīra pirmajā kārtā, savas pretinieces apspēlējot ar 6:1, 6:3. „Zinājām, ka vienai no pretiniecēm, Andrejai Klepačai ir neliels savainojums, tāpēc bija jāspēlē uz viņu. Šo plānu realizējām un tikām pie pārliecinošas uzvaras”, panākuma atslēgu skaidroja Dekmeijere. „Arī man pašai ir nelieli pleca un kājas savainojumi, tomēr jāspēlē vien tālāk”.

Komentējot aizvadīto nedēļu un startu Federācijas kausa izcīņā, kurā Līga guva pa uzvarai ar Irinu Kuzminu un Diānu Marcinkeviču, bet divas reizes zaudēja kopā ar Anstasiju Sevastovu, Dekmeijere atzina, ka nav spējusi saspēlēties ar mūsu labāko vienspēļu speciālisti: „Pēc šīm divām spēlēm varu teikt, ka saskaņas kortā nebija. Viņa labi spēlē dubultspēli. Nezinu, varbūt tā ir mana vaina, varbūt Federācijas kausa atmosfēra, bet pagaidām nešķiet, ka kopā mēs varētu gūt panākumus”. Līga gan atzina, ka viņa noteikti vēlētos spēlēt Londonas olimpiskajās spēlēs 2012. gadā gan sieviešu dubultspēlēs ar Anastasiju Sevastovu, gan jauktajās dubultspēlēs ar Ernestu Gulbi. „Vēl jau laiciņš līdz Londonai, var mainīties reitingi un nezinu, ko par šādu variantu teiktu Anastasija vai Ernests, bet es no šādas iespējas neatteiktos”, smejot piebilda Dekmeijere.

Šodien un arī rīt Līgai Parīzē ir brīvdienas, viņas un Grandinas pretinieces nākamajā kārtā vēl nav zināmas. Tikai rīt savstarpējo maču aizvadīs Iveta Benešova / Barbora Zahlavova Strikova (abas Čehija) un Anastasija Pavļučenkova (Krievija) / Ipeka Senoglu (Turcija). Favorītes šajā mačā būs čehietes, kuras sacensībās izliktas ar 2. numuru. Pēc cīņām francijā Dekmeijerei paredzēts doties uz Dubaiju, kur notiks vēl viens WTA „Premier” turnīrs.

Izmantotie resursi:
sonyericssonwtatour.com

  +1 [+] [-]

, 2010-02-09 22:41, pirms 14 gadiem
varēja jau pamēģināt... vismaz dažus turnīrus... bet nu... Londonā tad tā-pa smuko...