Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Juška bez uzvarām Francijā

Juška bez uzvarām Francijā
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Andis Juška nesekmīgi aizvadījis „Future” turnīru Francijā. Lai gan vienspēlēs Andis tika izlikts ar 1. numuru, jau pirmajā kārtā trijos setos tika zaudēts Ķīnas sportistam. Dubultspēli Andis nemaz neaizvadīja.

Andis Juška (ATP 262.) nedēļu pirms Deivisa kausa cīņām bija devies uz Franciju, kur piedalījās „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Turnīrā mūsu tenisists tika izlikts ar 1. numuru, tomēr apliecināt to neizdevās.

Pirmajā cīņā Juškas pretinieks bija ķīnietis Ze Žangs (ATP 635.). Pēc uzvarēta pirmā seta Andis zaudēja nākamos divus, izstājoties no sacensībām – 7:5, 3:6, 4:6. Andim bija paredzēts aizvadīt arī dubultspēļu turnīra maču (kopā ar poli Mihalu Prišižniju), tomēr uz spēli pret amerikāņu duetu viņi nemaz neizgāja.

Citā „Future” turnīrā Vācijā šonedēļ startē Adrians Žguns un Rihards Emuliņš. Vienspēļu turnīrā Adrians ir izlikts ar 6. numuru un cīnīsies pret Šveices sportistu, bet Rihardam Emuliņam nācās zaudēt izšķirošajā kvalifikācijas kārtā. Dubultspēļu turnīrā abi latvieši spēlēs kopā un pirmo maču aizvadīs šodien.

Izmantotie resursi:
itftennis.com


, 2009-09-08 13:30, pirms 15 gadiem
1.kārtas vīruss!!!!
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja zaudē Monpeljē W75 astotdaļfinālā

Francijas pilsētā Monpeljē risinās W75 māla turnīrs ITF tūrē. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā piekāpās beļģietei Marī Benuā - 3:6, 2:6.
Aļona Ostapenko un Darja Snigura. Foto: Reuters/Scanpix
15

Ostapenko pārliecinoši iekļūst Vimbldonas trešajā kārtā

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā turpinās Vimbldonas čempionāts, kas ir gada galvenais zālāja turnīrs. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja ukrainieti Darju Sniguru - 6:3, 6:0.
Janniks Sinners. Foto: Wimbledon

Sinners trijos taibreikos apspēlē Berretīni un tiek tālāk Vimbldonā

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā turpinās Vimbldonas čempionāts. Vīriešu turnīra otro kārtu pārvarēja arī Itālijas vadošais tenisists Janniks Sinners.