Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis uzvar dubultspēļu turnīrā Turcijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis uzvar dubultspēļu turnīrā Turcijā
Miķelis Lībietis
Foto: Kaspars Volonts, LTS

Miķelim Lībietim šonedēļ Antaljā neizdevās veiksmīgi nostartēt vienspēļu sacensībās (zaudējums 2. kārtā), toties dubultspēlēs kopā ar Francijas tenisistu Ugo Nisu abi kļuva par čempioniem.

Lībietis un Niss Antaljā bija izlikti ar pirmo numuru un visos četros mačos uzvarēja graujoši divos setos, nevienā no setiem nezaudējot vairāk par trim geimiem. Finālā ar 6:2, 6:2 nieka 55 minūtes sakauti ar otro numuru izliktie Turcijas tenisisti Sarps Agabiguns un Altugs Čelikbileks.

Lībietis šogad uzvarējis divos "Futures" vienspēļu turnīros un trīs reizes palicis nepārspēts dubultspēlēs. Sezonas pirmos divus titulus viņš ieguva kopā ar Jaunzēlandes tenisistu Benu Maklahlanu, uzvarot Baku un Telavivā. Par uzvaru šāda līmeņa sacensībās pienākas 18 reitinga punkti.

Antaljas turnīrs notika uz "hard" seguma. Lībietim plānā pavadīt vēl divas nedēļas šajā pilsētā.