Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dzelde: "Nevaru neko pārmest ne Andim, ne Denisam"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dzelde: "Nevaru neko pārmest ne Andim, ne Denisam"
Ģirts Dzelde atskaitās LTS ģenerālsekretāram Jānim Plienam
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

„Rezultāti ir tādi, kādi tie ir, taču nosodīt nevaru nevienu no mūsu puišiem”, pēc pirmajām divām Deivisa kausa spēlēm un zaudējumiem pret Ukrainu sacīja Latvijas komandas kapteinis Ģirts Dzelde. Rīt mūsu komanda centīsies gūt uzvaru dubultspēlē, kaut kopumā izredzes uz uzvaru visā mačā ir gaužām niecīgas.

„Andis negaidīti labi nospēlēja no gala līnijas. Marčenko bija izteikts gala līnijas spēlētājs un šķita, ka Andis nolūzīs ātri, tomēr iznāca līdzīgs mačs. Andis nespēlēja slikti, taču nespēja vinnēt svarīgos punktus un savas iespējas. Protams, varēja cerēt uz labāku pirmo servi, taču neko pārmest Andim es nevaru. Sis bija viņam ļoti neērts pretinieks”, pēc pirmās dienas mačiem sacīja mūsu komandas kapteinis. „Spiediens bija uz abiem pirmās spēles dalībniekiem. Andim šoreiz pat mazāks, jo Marčenko bija mājinieks un reizēm riktīgi iedegās. To arī norādīju Andim, bet līdz galam izmantot to nesanāca”, piebilda Dzelde.

Tāpat kapteinis uzteica mūsu komandas otro numuru Pavlovu: „Denisam pretiniekos atkal bija pavisam cita stila spēlētājs nekā Andim – spēlēja daudzveidīgāk. Jau no paša sākuma bija redzams, ka Stakhovskis spēlē atbrīvotāk un brīvāk, jo ranga atšķirības (70. pret 756.) ir ievērojamas. Toties Deniss šodien bija labs un man nav ne mazākās lietas, ko viņam pārmest – labs cīņas spars”.

Jautāts par rītdienas dubultspēli, Dzelde pastāstīja, ka pāris treniņus arī dubultspēlē ir izdevies aizvadīt un neskatoties uz reitingu, labākais no Latvijas komandas esot Pavlovs. „Denisa mīnuss ir serve, tomēr viņš krietni labāk spēlē no gaisā. Andis to nejūt un bez spēles no gaida dubultspēlē ir grūti. Protams, cīnīsimies par panākumu, arī viņi nav nekādas dubultspēļu zvaigznes”. Dubultspēļu mačs, kas jau var izšķirt cīņas uzvarētāju, notiks sestdien 14:00 pēc Latvijas laika. Mūsu komandu pārstāvēs Andis un Deniss, bet ukraiņiem kopā ar Sergiju Stakhovski cīnīsies Sergejs Bubka juniors (slavenā kārtslēcēja dēls).

  -1 [+] [-]

, 2010-03-05 23:56, pirms 15 gadiem
Neko darīt .Nevar pārmest ne puišiem ,ne ERNESTAM.Gan jau vēl būs spēles,bet ERNESTAM dota mirklī ir jākaļ dzelzs kamēr karsta.Pieredze krājas -viss notiek.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-06 01:17, pirms 15 gadiem
galvenais ka nocīnījās pēc labākās sirdsapziņas. Pretinieks stiprāks- bet neko darīt, arī ar godu jāprot zaudēt. Visumā jāvērtē pozitīvi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-06 09:09, pirms 15 gadiem
rokas par īsu-tā teikt....
kaut nu uzvarētu dopeli!!!
Te čomiskums mums varētu palīdzēt.
UKraiņu mājas lapā gan komentēts-ka mūsējie `prohodnije`pretinieki...

     [+] [-]

, 2010-03-06 15:46, pirms 15 gadiem
Mūsu kapteinim gan ar visu viss kārtībā atkal var paskatīties kā tennisu spēlē, savādāk tāds gaisa speciālists savā senioru tenisā palicis, labāk lai muti pietur, ka čaļi neaisūta uz fāterlanes šinderlīgas klubu bumbiņas mētāt un feniņus skaitīt!Spiediens jātur visiem kaptein!