Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška zaudē 2. kārtā, Pavlovs – pirmajā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška zaudē 2. kārtā, Pavlovs – pirmajā
Deniss Pavlovs un Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts

Neveiksmīgi dažādos „Challenger” tenisa turnīros startējuši Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Dienvidkorejas pilsētā Čunčeonā Andis cietis neveiksmi 2. kārtas spēlē, bet ASV pilsētas Šarlotsvillas sacensībās jau pirmajā vienspēļu kārtā sakāvi piedzīvoja Deniss. Abi gan turpina cīņas dubultspēlēs.

Sportacents.com jau ziņoja, ka Andis Juška vakar sekmīgi uzsāka cīņas Čunčeonas „Challenger” turnīrā, pirmajā kārtā ar 6:2, 6:3 pieveicot mājinieku Sang-Vu No. Šodien 2. kārtā Anda pretinieks jau bija nopietnāks – indietis Prakašs Amritrajs, kuram rangā šobrīd 223. vieta. Pirmajā setā krietni pārāks bija indietis (6:1), bet otrajā Andis revanšējās ar 6:2. Mača uzvarētājs tika noteikts trešā seta taibreikā, kurā Amritrajs bija pārāks ar 7:4, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā. Tikmēr Juška rīt kopā ar Dmitriju Sitaku aizvadīs dubultspēļu turnīra ceturtdaļfināla maču, kurā viņu pretinieki būs ar 2. numuru izliktie Riks De Vests (DĀR) un Frederiks Nīlsens (Dānija). Vienspēļu turnīrā Andis ieguva 8 reitinga punktus, kamēr dubultspēļu rangā iegūti jau 18 punkti.

Tikmēr cits mūsu sportists Deniss Pavlovs (ATP vienspēļu ranga 384. vieta un dubultspēļu ranga 200. vieta) šonedēļ devies uz ASV, kur piedalās Šarlotsvillas „Challenger” turnīrā ar balvu fondu 50 000 ASV dolāru. Neskatoties uz pazemo reitinga vietu, Denisa tomēr uzreiz atradās vieta gan vienspēļu, gan dubultspēļu pamatturnīrā. Pirmo cīņu aizvadītajā naktī viņš aizvadīja tieši vienspēļu sacensībās, kur gan ne visai bija paveic ies ar izlozi. Pretiniekos bija ar 7. numuru izliktais horvāts Roko Karanusičs, kuram šobrīd rangā 164. vieta, bet gada sākumā viņš bijis pat 88. pozīcijā. Sīvu pretestību izrādīt Deniss nespēja, zaudējot ar 1:6, 1:6. Tagad atlikušas cīņas dubultspēļu frontē – tur mūsu tenisista pārinieks ir rumānis Katalins Gards, bet pirmie pretinieki brāļi Betistoni no ASV.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com