Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Stabiņš zaudē Kijevā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Stabiņš zaudē Kijevā
Krišjānis Stabiņš
Foto: tenisoakademija.lt

Krišjānis Stabiņš Kijevas "Futures" sērijas turnīrā vienspēlēs zaudēja jau 1. kārtā, bet dubultspēlēs nolēma nespēlēt ceturtdaļfinālu. Tikmēr neveiksmīga ITF debija Tunisijā Irinai Ļapustinai.

Ranga 990. vietā esošais Stabiņš šodien Ukrainā uz "hard" seguma ar rezultātu 6:7(4), 6:2, 1:6 zaudēja Kazahstānas tenisistam Denisam Jevsejevam (ATP 984.). Stabiņš vakar kopā ar Ukrainas tenisistu Daniilu Zaričanski pārvarēja dubultspēļu turnīra 1. kārtu, bet no 2. kārtas mača jeb ceturtdaļfināla atteicās. Tādējādi šī nedēļa pabeigta bez reitinga punktu nopelnīšanas.

Vācijā šonedēļ spēlē Mārtiņš Podžus (ATP 799.), kuram Hambahas "Futures" turnīrā pirmā vienspēle rīt, bet dubultspēles veiksmīgi sāktas šodien, kad kopā ar Vācijas tenisistu Denisu Kapriču izdevās pieveikt vācu duetu Daniels Baumans/Lukass Ollerts – 6:3, 6:4. Podžus Hambahā, kur mači notiek uz paklāja seguma, 2014. gadā tika līdz pusfinālam, bet pērn sasniedza ceturtdaļfinālu

18 gadus vecais Rūdolfs Mednis (ATP 1499.) nespēja iziet kvalifikāciju "Futures" turnīrā Ramathašaronā, kur viņš no 1. kārtas bija brīvs, bet 2. kārtas mačā ar rezultātu 6:2, 2:6, 6:7(3) piekāpās gadu jaunākajam Izraēlas tenisistam Omeram Hefezam (nav rangā), kurš vēlāk sasniedza pamatturnīru.

Ar zaudējumu ITF pamatturnīros debitēja 17 gadus vecā Irina Ļapustina, kura Hammametā uz māla seguma divos setos ar rezultātu 4:6, 4:6 piekāpās savai vienaudzei Tijanai Spasojevičai (WTA 1139.) no Serbijas. Ļapustinai deviņas dubultkļūdas un ar otro servi uzvarēti tikai 35% punktu (7/20). Tunisijā šoreiz tik pieticīgs dalībnieču sastāvs, ka Ļapustina bez reitinga tika pamatturnīrā, bet kvalifikācijā bija tikai viena kārta.