Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška apspēlē jauno franču talantu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška apspēlē jauno franču talantu
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas tenisists Andis Juška šodien ar uzvaru uzsācis Francijas pilsētas Nevēras „Future” vienspēļu tenisa turnīru . Pirmās kārtas mačā viņam ar 6:4, 6:3 izdevās uzveikt 18 gadus veco mājinieku Džiani Minu, kurš savulaik bijis junioru ranga vicelīderis, bet ATP rangā šobrīd ir 609. vietā.

Latvijas vīriešu tenisa šī brīža ranga otrais numurs Andis Juška (ATP 286.) šonedēļ devies uz Franciju, kur piedalās Nevēras pilsētas „Future” sērijas turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Pērn Juška šajā turnīrā tika līdz finālam (vienspēlēs) un noteikti labi vēlas nostartēt arī šogad – vienspēlēs viņam 5. izliktā tenisista statuss.

Pirmā vienspēļu turnīra spēle Andim bija jau šovakar, kad pretiniekos stājās viena no mājinieku cerībām, 18 gadus vecais Džiani Mina. Tumšādainais francūzis pērn bija junioru ranga vicelīderis un spēlēja arī junioru „French Open” finālā, bet šogad uzspēlēja pieaugušo „French Open”, pirmajā kārtā atzīstot māla karaļa Rafaela Nadala pārākumu. ATP rangā Mina šobrīd ticis līdz 609. vietai.

Pēc Nevēras turnīra francūzim nebūs lemt tikt augstāk, jo Andis viņu apspēlēja ar 6:4, 6:3. Nākamajā kārtā Juškas sāncensis būs zviedrs Karls Bergmans (ATP 636.), pret kuru līdz šim nav spēlēts. Tāpat Juška startēs arī dubultspēļu turnīrā – par pārinieku izvēlēts beļģis Nilss Deseins. Abu duets ir izlikts ar 1.numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu. Ceturtdaļfinālā viņu sāncenši būs mājinieki Batists Bajē un Kevins Botī.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-10-04 22:54, pirms 14 gadiem
Andi, NICE!!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-05 09:22, pirms 14 gadiem
Teicami!
Tev Francijā veicas!