Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisistiem uzvaras Viļņā

Krišs Upenieks

Latvijas tenisistiem uzvaras Viļņā
Miķelis Lībietis un Artūrs Kazijevs
Foto: Valdis Lībietis

Pie trīs panākumiem Lietuvas pilsētā Viļņā notiekošajā ITF 10 000 sērijas turnīrā šodien tika Latvijas tenisisti. Vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā iekļuva Deniss Pavlovs, bet dubultspēļu turnīra pusfinālā iekļuva gan jau pieminētais Pavlovs, gan Latvijas duets Kazijevs / Lībietis.

Jau ziņojām, ka vakar Deniss Pavlovs izcīnīja uzvaru gan vienspēļu turnīra, gan pārī ar krievu Mihailu Vasiļjevu dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā. Savukārt Artūrs Kazijevs vakar piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu, bet dubultspēlē pārī ar Miķeli Lībieti pārvarēja turnīra pirmo kārtu.

Otrajā kārtā Denisam Pavlovam bija jātiekas ar Itālijas tenisistu Mateo Marfiju, kurš ATP rangā uz šo brīdi ieņem 1770. vietu. Arī šo pretinieku Pavlovs uzveica ļoti pārliecinoši - 6:2, 6:2. Interesanti, ka turnīra ceturtdaļfinālā Pavlovam būs jāspēlē pret savu dubultspēļu partneri Mihailu Vasiļjevu (ATP 459.), kurš šajā turnīrā ir izsēts ar trešo numuru.

Dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā Denisam Pavlovam un Mihailam Vasiļjevam šodien bija jāspēlē ar Francijas un Somijas duetu Dukūru / Kontinenu. Latvijas un Krievijas duets izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:1, 6:3.

Savukārt Latvijas duetam Artūram Kazijevam un Miķelim Lībietim šodien bija jātiekas ar zviedriem Eriksonu un Rosenholmu. Spēle izvērtās diezgan smaga, tomēr uzvaru tajā ar 7:6 (2), 6:3 izcīnīja Kazijevs / Lībietis.

Interesanti, ka dubultspēļu turnīra pusfinālā savā starpā tiksies Latvijas un Krievijas duets Deniss Pavlovs un Mihails Vasiļjevs pret Latvijas pāri Artūru Kazijevu un Miķeli Lībieti.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page