Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška iekļuvis Notingemas dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Juška iekļuvis Notingemas dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā
Andis Juška
Foto: www.tennisport.biz

Latvijas otrā rakete Andis Juška pārī ar lietuvieti Ričardu Beraņķi iekļuvis Notingemas ''Challenger'' sērijas dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā. Pirmās kārtas mačā Juška ar Beraņķi apspēlēja britu duetu Bogdanovičs/Slabinskis - 7:6(4), 6:3.

Juškam (ATP 308.) Notingemas turnīrs sākās jau pirmdien, kad viņam neizdevās pārvarēt kvalifikāciju vienspēlēs - zaudējums mājiniekam Krisam Ītonam. Andis pieteicies arī dubultspēlēm, kurās nolēmis startēt kopā ar lietuvieti Ričardu Beraņķi. Līdz pirmajam mačam Baltijas duetam bija jāgaida līdz pat ceturtdienai, jo Anglijā atkal lija lietus.

Vakar dubultspēļu pirmās kārtas mačā Juška ar Beraņķi tika pie uzvaras divos setos, ar 7:6(4), 6:3 pārspējot mājiniekus Aleksu Bogdanoviču un Aleksandru Slabinski. Otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā Juškas un Beraņķa pretinieki būs vēl vieni mājinieki, ar 4. numuru izliktie Džeimijs Delgado un Džošua Gudols, kuri pirmo kārtu pārvarēja bez cīņas, jo viņu pretinieki no Francijas Arno Klemāns un Adrians Mannarino uz spēli neizgāja.

Par ceturtdaļfināla, kas plānots šodien, sasniegšanu Juška ar Beraņķi katrs nopelnījis pa 15 ranga punktiem un 270 eiro prēmiju.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  -1 [+] [-]

, 2010-06-04 09:54, pirms 14 gadiem
Tā tik turpināt!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-04 10:33, pirms 14 gadiem
Prieks!