Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere un Šnīdere Romā zaudē pirmajā spēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere un Šnīdere Romā zaudē pirmajā spēlē
Līga Dekmeijere un Petija Šnīdere

Latvijas un Šveices apvienotais dubultspēļu duets Līga Dekmeijere un Petija Šnīdere piedzīvojis zaudējumu Romas ''Premier'' kategorijas turnīra pirmajā kārtā, divos setos ar 2:6, 3:6 piekāpjoties Betānijai Matekai Sendsai (ASV) un Zī Janai (Ķīna).

Sākotnēji Dekmeijerei ar Šnīderi bija ielozētas pretī Līza Reimonda (ASV) un Renē Stabsa (Austrālija), taču pēc Samantas Stosuras izstāšanās notika pārkārtojumi, kuru rezultātā mainījās Latvijas un Šveices dueta pretinieces. Par tām kļuva amerikāniete Betānija Mateka Sendsa un ķīniete Zī Jana.

''Mūsējās'' sāka ar 0:3, vienu breiku izdevās atspēlēt un pievilkt līdz 2:3, taču pēc tam zaudēti četri geimi pēc kārtas un pirmajā setā 2:6. Otrajā setā ar 3:0 vadībā izvirzījās Līga un Petija, taču iegūto pārsvaru izsēja un zaudēja sešus geimus pēc kārtas, visā mačā piekāpjoties ar 2:6, 3:6.

Par piedalīšanos dubultspēļu turnīrā Dekmeijere ar Šnīderi nopelnījušas katra pa vienam ranga punktam un 1585 dolāriem.

Izmantotie resursi:
internazionalibnlditalia.it