Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška piekāpjas Kuņicinam, bet sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška piekāpjas Kuņicinam, bet sasniedz dubultspēļu pusfinālu
Andis Juška
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas tenisists Andis Juška (ATP 316.) šodien nav spējis pārvarēt Astanas „Challenger” vienspēļu turnīra 2.kārtu. Divos setos ar 6:7, 3:6 viņš zaudēja Krievijas sportistam Igoram Kuņicinam (ATP 129.). Nedaudz vēlāk par šo neveiksmi izdevās revanšēties dubultspēlēs - kopā ar mājinieku Andreju Kedrjuku sasniegts pusfināls.

Latvijas vīriešu tenisa otrais numurs Andis Juška (ATP 316.) šonedēļ startē Kazahstānas pilsētas Astanas „Challenger” sacensībās ar balvu fondu 125 000 ASV dolāru. Vakar turnīra pirmajā kārtā Andis negaidīti viegli tika galā ar Izraēlas pārstāvi Harelu Levi (ATP 239.) – 6:2, 6:1, bet šodien aizvadīja otro maču. Tajā sāncensis jau nopietnāks, ar 4.numuru izliktais krievs Igors Kuņicins, kurš šobrīd ATP rangā ieņem 129.vietu, bet pērnā gada izskaņā bijis pat 35.

Spēles pirmais sets aizritēja ļoti līdzīgi, bet devītajā geimā Juškam izdevās nobreikot sāncensi, iegūstot iespēju izservēt setu. Diemžēl tas neizdevās un cīņa nonāca līdz taibreikam, kurā pārāks bija Kuņicins. Otrajā setā Andis vairāk kļūdījās, kā rezultātā divas reizes zaudēja savas serves geimu un piedzīvoja neveiksmi mačā ar 6:7, 3:6. Pret šo Krievijas sportistu Andim tā ir otrā neveiksme – zaudējums arī Šrūsberijas „Challenger” turnīrā 2007.gadā – 4:6, 4:6. Par pirmās kārtas pārvarēšanu vienspēļu rangā latvietis nopelnīja deviņus punktus, kā arī ieguva 2150 ASV dolāru prēmiju.

Nedaudz vēlāk Andis kopā ar mājinieku Andreju Kedrjuku aizvadīja dubultspēļu ceturtdaļfināla cīņu, kurā viņu pretinieki bija austrieši Nikolass Mozers un Aleksandrs Peja (izlikti ar 4.numuru). Mača pirmajā setā Austrijas duets kontrolēja notikumus kortā, uzvarot ar 6:2, bet otrajā setā Juškam un Kedrjukam izdevās revanšēties – 6:4. Izšķirošajā supertaibreikā cīņa ritēja punkts punktā, bet tā izskaņā veiksme bija Latvijas un Kazahstānas dueta pusē – [11:9]. Līdz ar to viņi sasnieguši pusfinālu, kura pretiniekus uzzinās tikai rīt. Iekļūšana pusfinālam Andim devusi 40 dubultspēļu ranga punktus un 1350 ASV dolāru prēmiju.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-03 11:43, pirms 13 gadiem
Angelitos#22 rakstīja: cik ir puds??
daudz.. paldies..

  +1 [+] [-]

, 2010-11-03 11:43, pirms 13 gadiem
Angelitos#22 rakstīja: cik ir puds??
16,38 kg