Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane trešajā setā kapitulē Bogotas ''WTA 250'' kvalifikācijas pusfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vismane trešajā setā kapitulē Bogotas ''WTA 250'' kvalifikācijas pusfinālā
Daniela Vismane. Foto: LTS/Kaspars Volonts

Kolumbijas galvaspilsētā Bogotā notiekošā ''WTA 250'' sērijas turnīra ''Copa Colsanitas'' kvalifikācijas pirmo kārtu nav pārvarējusi Latvijas trešā rakete Daniela Vismane (#275), kura aizvadīja vāju trešo setu un piekāpās brazīlietei Laurai Pigosi (#208) - 6:4, 5:7, 1:6.

• Daniela Vismane trīs setos zaudēja Bogotas ''WTA 250'' kvalifikācijas pusfinālā, atzīstot brazīlietes Lauras Pigosi pārākumu - 6:4, 5:7, 1:6.

• Pirmajā setā Vismane atspēlēja vairākas breikbumbas un pati lauza brazīlietes servi. Devītajā geimā latviete neizservēja setu un zaudēja breika pārsvaru, tomēr paguva uzreiz iegūt vēl vienu breiku un uzvarēt pirmajā setā.

• Vismane otrajā setā vispirms nonāca iedzinējos ar breika deficītu, tomēr prata atspēlēties un uzvarēja četrus geimus pēc kārtas, iegūstot iespēju servēt par uzvaru. Latviete zaudēja savu servi, bet desmitajā geimā pie Pigosi serves neizmantoja vienīgo mačbumbu. Brazīliete uzvarēja otrā seta noslēdzošos četrus geimus un panāca izšķirošo setu.

• Trešajā setā tenisistes vispirms apmainījās ar uzvarētiem geimiem pie pretinieces serves, bet turpinājumā iniciatīvu pārņēma Brazīlijas sportiste. Pigosi latvietes serves geimos tika pie trīs breikbumbām un visas arī izmantoja, pārliecinoši uzvarot trešo setu un visu maču.

• Latvijas trešajai raketei tas bija pirmais WTA līmeņa turnīrs šajā sezonā. Līdz šim Vismane piedalījās tikai ITF turnīros.

Spēles statistika

StatistikaVismanePigosi
Netveramas serves00
Dubultkļūdas13
1. serve73%74%
1. serves punkti47%55%
2. serves punkti47%59%
Breikbumbas5/108/21
Punkti99114

     [+] [-]

, 2022-04-03 09:20, pirms 2 gadiem
Tiesneši bija nekompetenti un stulbi. Viņi ļoti bieži Pigosi ieskaitīja tos punktus, kurus pēc tenisa noteikumiem vajadzēja ieskaitīt Vismanei. Šitos debīlos tiesnešus vajag atlaist no darba. Šis mačs ir vēl viens pierādījums tam ka mūsdienu tenisa tiesnešiem uzticēties nedrīkst. Pilnīgi visi tenisa tiesneši pilnīgi visos WTA, ATP, ITF un junioru līmeņa rīkotajos turnīros, pilnīgi visos stadionos, pilnīgi visos kortos un pilnīgi visos mačos ir jāaizstāj ar Hawkeye vai arī ar jebkuru citu elektronisko ierīci vai iekārtu kas veiktu pilnīgi visus tiesnešu pienākumus viņu vietā, jo tikai tad rezultāti būs godīgi, taisnīgi un patiesībai atbilstoši un tas arī ietaupīs tenisistu un tenisa fanu laiku un nervus.

     [+] [-]

, 2022-04-03 11:14, pirms 2 gadiem
Revanšs. Bet tā Laura velk uz Sakkari pusi, reāls kačoks.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-03 11:27, pirms 2 gadiem
einars10 rakstīja: Tiesneši bija nekompetenti un stulbi. Viņi ļoti bieži Pigosi ieskaitīja tos punktus, kurus pēc tenisa noteikumiem vajadzēja ieskaitīt Vismanei. Šitos debīlos tiesnešus vajag atlaist no darba. Šis mačs ir vēl viens pierādījums tam ka mūsdienu tenisa tiesnešiem uzticēties nedrīkst. Pilnīgi visi tenisa tiesneši pilnīgi visos WTA, ATP, ITF un junioru līmeņa rīkotajos turnīros, pilnīgi visos stadionos, pilnīgi visos kortos un pilnīgi visos mačos ir jāaizstāj ar Hawkeye vai arī ar jebkuru citu elektronisko ierīci vai iekārtu kas veiktu pilnīgi visus tiesnešu pienākumus viņu vietā, jo tikai tad rezultāti būs godīgi, taisnīgi un patiesībai atbilstoši un tas arī ietaupīs tenisistu un tenisa fanu laiku un nervus.
tiešām iekārta var pilnībā aizstāt tiesnešus? Esmu par objektīvu metožu ieviešanu, bet šķiet, ka cilvēka faktors ir jāatstāj tādā nozīme, ka tas pieņem lēmumus, taču balsta tos uz eletrosistēmu datiem.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-03 12:40, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: tiešām iekārta var pilnībā aizstāt tiesnešus? Esmu par objektīvu metožu ieviešanu, bet šķiet, ka cilvēka faktors ir jāatstāj tādā nozīme, ka tas pieņem lēmumus, taču balsta tos uz eletrosistēmu datiem.
Pilnīgi mierīgi var. Ja pilnīgi visu tiesnešu vietā izmantot elektroniskās iekārtas,tas izslēgtu jebkuru un jebkādu blēdišanos no tiesnešu puses. Arī lēmumi būtu pareizi. Nebūs tad, tāda sviesta, Kiriosa mačā pret Sinneru, kur tiesnesis par neko atņēma punktu un geimu no Kiriosa. Tad noteikumu pārkāpumi no tiesnešu puses neeksistēs.

     [+] [-]

, 2022-04-03 13:01, pirms 2 gadiem
einars10 rakstīja: Pilnīgi mierīgi var. Ja pilnīgi visu tiesnešu vietā izmantot elektroniskās iekārtas,tas izslēgtu jebkuru un jebkādu blēdišanos no tiesnešu puses. Arī lēmumi būtu pareizi. Nebūs tad, tāda sviesta, Kiriosa mačā pret Sinneru, kur tiesnesis par neko atņēma punktu un geimu no Kiriosa. Tad noteikumu pārkāpumi no tiesnešu puses neeksistēs.
OK, katrā ziņā, šī būs arvien aktuālāka diskusija visās sporta spēlēs. Tehnoloģijas ienāk, tiesnešiem darba paliks mazāk. Visdrīzāk, ka process nebūs ātrs.