Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis būs Latvijas izlases kapteinis duelī pret Taizemi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gulbis būs Latvijas izlases kapteinis duelī pret Taizemi
Ernests Gulbis. Foto: Oeiras Open

Notikusi izloze pirms Latvijas un Taizemes komandu dueļa Deivisa kausā un apstiprināts, ka Latvijas kapteinis būs Ernests Gulbis, kurš vienlaikus arī dosies kortā.

Šobrīd plānots, ka Latviju pārstāvēs Ernests Gulbis (ATP 324.) un Roberts Štrombahs (ATP 742.), abiem arī aizvadot dubultspēli. Savukārt Taizemei vienspēlēs izvēlēti Kasidits Samrejs (ATP 1302.), kurš pirmajā dienā spēlēs pret Štrombahu, un Višaja Trongčaroenčaikuls (ATP 920.), kuram pirmajā dienā pretī stāsies Gulbis.

Latvijas izlasē vēl iekļauti Reinis Kupfers un Gustavs Dambiņš, bet kapteinis būs Ernests Gulbis. Iepriekš kapteinis bija Deniss Pavlovs.

Duelis starp Latviju un Taizemi norisināsies rīt un parīt, 4. un 5. martā. Spēles tiks aizvadītas Bangkokā uz hārda seguma. Tas būs pasaules II grupas play-off pirmās kārtas duelis. Uzvara šajā ļaus piedalīties pasaules II grupas sacensībās, bet zaudējums nozīmēs atkāpšanos uz trešo grupu – uz reģionālajām sacensībām. Septembrī tika zaudēts Turcijai.

Izmantotie resursi:
https://www.daviscup.com/en/draws-r...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-03 18:06, pirms 2 gadiem
katru nedēļu tagad šo rakstīs? Ši jau 3.reize, manuprāt.

     [+] [-]

, 2022-03-03 20:23, pirms 2 gadiem
Nebūsim sīkumaini, turpmāk cieto segumu sauksim par "hārda segumu", "žostkiju segumu", "švēro segumu" vai kas nu katram tuvāk pie sirds...

     [+] [-]

, 2022-03-03 22:09, pirms 2 gadiem
viņs taču nav urļiks kā briedis?