Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kazijevs kvalificējās Viļņas pamatturnīram

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kazijevs kvalificējās Viļņas pamatturnīram
Artūrs Kazijevs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas tenisists Artūrs Kazijevs šodien izcīnījis uzvaru Viļņas „Future” vienspēļu turnīra kvalifikācijas izšķirošajā spēlē, divos setos pieveicot īru Tristanu Feironu-Meihonu – 6:4, 6:2. Miķelim Lībietim izšķirošajā mačā neveiksme, taču kopā ar Artūru viņš spēlēs dubultspēļu pamatturnīrā.

Jau ziņojām, ka tikai dienu pēc Jūrmalas „Future” dubultspēļu turnīra finālmača Latvijas tenisisti Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis devās uz Lietuvas galvaspilsētu Viļņu, kur kopā ar vēl daudziem latviešiem centās pārvarēt vienspēļu turnīra kvalifikāciju. Pēc pirmās dienas cerības spēlēt pamatsacensībās gan bija palikušas tikai Kazijevam un Lībietim, kuri vienīgie prata tikt pie divām uzvarām.

Šodien abiem 17 gadus vecajiem latviešiem bija jāaizvada izšķirošie mači. Sekmīgāka šodien iznāca Artūram, kurš divos setos tika galā ar Īrijas sportistu Tristanu Feironu-Meihonu – 6:4, 6:2, revanšējoties par zaudējumu dubultspēļu turnīrā Jūrmalā. Jāpiemin, ka Kazijeva apspēlētais pretinieks ATP rangā ieņem 1033. vietu. Miķelim Lībietim izšķirošajā spēlē pretī stājās soms Mike Kontinens, kurš izrādījās pārāk ciets rieksts - 3:6, 5:7.

Līdz ar to vienspēļu pamatturnīrā Latvija būs pārstāvēta ar diviem tenisistiem – Artūrs Kazijevs tiksies ar somu Timo Nieminenu (ATP 585.), bet wild card saņēmušais Jānis Mellups spēlēs pret citu somu Hari Heliovaru (ATP 1803.). Abas vienspēles Latvijas tenisisti aizvadīs rīt. Tāpat rīt kortos dosies arī vienīgais dubultspēļu duets – Jūrmalas turnīra finālisti Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis spēkosies ar mājinieku jaunajiem talantiem Dovidu Sakini un Vadimu Pinko.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-08-02 18:39, pirms 15 gadiem
Lai veicas!

     [+] [-]

, 2009-08-02 18:45, pirms 15 gadiem
pret to Timo Nieminenu būs grūti,atceros kā ernests mocījās Davis cup laikam aizpagāšvasar!